POKAZALA KAKO IZGLEDA NJEN STAN Jovana Jeremić je posebno vodila računa o jednom detalju, pa otkrila: Vodiću ljubav ovde!
Foto: Alo/Foto: Vladimir Marković

Jovana Jeremić kupila je stan koji je trenutno u procesu sređivanja, a kako je voditeljka istakla, trudi se da opremi prostor po najnovijoj modu samo za nju i ćerkicu Leu.

Voditeljka jutarnjeg programa, Jovana Jeremić, nedavno je kupila nekretinu i ne može da sakrije koliko je srećna, ali i ponosna na sebe. Ona danima radila na svom stanu, a kako kaže, prostor je odlučila da uredi po poslednjoj modi.

Jovana je otvorila vrata svog doma u emisiji "Premijera - Vikend Specijal" i pokazala u kakvom stanju se stan trenutno nalazi, a tom prilikom je obećala da će javno predstaviti svoj novi životni prostor kada bude potpuno gotov. 

- Stan sam uzela na kredit, sve sam uložila. Sada živim samo da ga otplatim i živim na jednoj pozitivnoj nuli. Nikome ne dugujem, nikada nikom nisam ni tražila ništa, sve sam zaradila svojim radom. Niko ne stoji iza mene. U stanu ćemo živeti Lea i ja - rekla je Jovana.

Voditeljka je progovorila i o emotivnom statusu i priznala ko će živeti sa njom na novoj lokaciji.

- Nikada se više neću udati ako ne nađem čoveka svog života, jer ja sam potpuno ostvarena žena. Moj kodeks je nikada oženjeni, sa njima mogu da se družim i sve sjajno, ali za emotivni odnos ne. Ne volim muškarce koji ima ženu i devojku, takvi ruše državu. Ja sam uvek jedina, ne prva, već jedina - otkrila je voditeljka.

Priznala je i kako će izgledati njena soba, šta je specifično a naći će se na zidu i to iznad kreveta.

- Ovo je moja soba i tu će biti tapeta lava, onako u mom fazonu. Vodiću ljubav ispod lava, dok ne pronađem pravog lava - nasmejala se voditeljka i dodala:

- Ja vredim celo bogatstvo! Meni je jednom Bogoljub Karić rekao da sam se ja nakupovala i da je vreme da sada meni kupuju, e tako će i da bude!

POKRENULA NOVI BIZNIS Saška Veselinov prvi put u javnosti nakon porođaja, mlada mama blista! (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading