EKSKLUZIVNO Anica Dobra tumači lik Marine Tucaković u filmu o Džeju!
Foto: Tanjug/Tanjug

Iako se film „Nedelja“ inspirisan likom i delom jednog od naših najboljih pevača Džeja Ramadanovskog uveliko snima, producenti u najvećoj tajnosti drže lokaciju, scenario i glumačku postavu.

EKSKLUZIVNO Anica Dobra tumači lik Marine Tucaković u filmu o Džeju!

Foto: Printscreen/instagram

 

Kako smo ekskluzivno saznali, jedna od glavnih uloga video-ostvarenja koje bi na jesen trebalo da ugleda svetlost dana pripala je Anici Dobri. Ona će tumačiti lik i delo najvažnije osobe u pevačevoj karijeri Marine Tucaković. Budući da je upravo ona od siromašnog dečaka iz doma napravila zvezdu čija je biografija zavredela ekranizaciju, ne treba da čudi što će i njega uloga u filmu biti centralna. Zbog toga, producenti su odlučili da upravo Anici Dobri dodele tu ulogu, jer osim što je vrhunska glumica, ona je uz supruga Miću Sovtića svedočila velikom prijateljstvu i poslovnoj saradnji Marine i Džeja.

EKSKLUZIVNO Anica Dobra tumači lik Marine Tucaković u filmu o Džeju!

Tanjug

 

- Anica je, osim po plavoj kosi i fizičkim atributima, veoma slična Marini i po boemskom načinu života. Uz supruga sa kojim je u srećnoj bračnoj zajednici tri decenije, a koji je bio Džejov najbliži i najbolji prijatelj, upoznala je pevačevu dušu bolje nego iko i znala ono što javnost nije. Kada je dobila ponudu, dugo se lomila da li da je prihvati jer je smatrala da će joj, upravo zbog druženja s Ramadanovskim, biti teško da se izmesti iz svoje i ubaci u neku drugu ulogu - ispričao je za Alo! dobro obavešteni izvor koji je insistirao na anonimnosti. Kako nam je još rekao, upravo je suprug uticao na Anicu da prihvati ovu poslovnu ponudu.

EKSKLUZIVNO Anica Dobra tumači lik Marine Tucaković u filmu o Džeju!

Tanjug

 

- Mića joj je objasnio da niko neće moći iskrenije i autentičnije da odigra ono čemu je i ona sama svedočila. Sate u kafani uz viski i kafanu, prve taktove nekih od Džejovih najvećih hitova koje je uvek među prvima čula, smatrao je, moći će verno jedino ona da donese. Nakon toga, odlučila je da uzme scenario u ruke i prihvati se nimalo lakog zadatka - ispričao nam je izvor.

Kako nam je još otkrio, Anica je imala  udela i u menjanju pojedinih delova scenarija, davala je sugestije i savete i svi do jednog su prihvaćeni.

- Njena energija na setu je nezamenljiva. Pomaže i drugim glumcima, a pre svega Husi iz grupe Bit strit koji tumači Džeja. Najviše mu pomaže oko pokreta i nekih pevačevih originalnih gegova, tikova, mimike, koji su samo njemu bliski ljudi znali - zaključio je izvor za Alo!.

Podsetimo, film o životu legendarnog pevača Džeja Ramadanovskog koji je preminuo u nedelju, 6. decembra 2020. godine, nosiće naziv „Nedelja“ po jednoj od najlepših pesama svih vremena, a koju mu je napisala upravo Marina Tucaković.

EKSKLUZIVNO Anica Dobra tumači lik Marine Tucaković u filmu o Džeju!

Printscreen

 

Mića Sovtić: Džej je često plakao

Suprug glumice Anice Dobre, Miodrag Mića Sovtić nakon Džejove smrti ispričao je koliko je pevač bio emotivan.

- Upoznali smo se 1975. ili 1976. Igrao sam fudbal, a i on ponekad. Znao sam ga i ranije, on je bio poznat na Dorćolu. Zvali su ga da zabavlja ljude jer je svirao. Popne se na oluk, lupa i peva, stariji mangupi ga slušaju - otkrio je između ostalog Sovtić, pa dodao:

- Video sam ga milion puta da plače, bio je emotivan. Imao je neke svoje filmove u glavi da zaplače kad nešto priča, kad se nešto dešava - izjavio je svojevremeno Sovtić.

PROPUSTILA SESTRINO PUNOLETSTVO Ceca otkrila zašto se Anastasija nije pojavila na proslavi, ovo je razlog!

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading