PROPUSTILA SESTRINO PUNOLETSTVO Ceca otkrila zašto se Anastasija nije pojavila na proslavi, ovo je razlog!
Foto: Youtube/Printscreen

Ceca je istakla da se Anastasija neće pojaviti na punoletstvu svoje sestre Helene Ocokoljić jer ne može da napusti Španiju, pošto čeka da joj se srede papiri.

Sestričina poznate pevačice Svetlane Cece Ražnatović i ćerka Lidije Ocokoljić, Helena Ocokoljić večeras u jednom prestoničkom restoranu proslavlja svoj 18. rođendan.

- Helena nije imala nikakvu posebnu želju za svoje punoletstvo, ona je jako skromna devojka i kada god sam je pitala je l ima neku želju, ona je rekla da ja odlučim i izaberem. Nije imala nikakvih posebnih želja - rekla je Ceca. 

Svetlana je izjavila kako je danas posebno emotivna jer se prisetila trenutaka kada je Helena bila mala i kakve je sve nestašluke pravila.

 - Što se evociranja uspomena tiče, to se samo osvrnete i setite se kad je bila beba, kako je rasla, pa kako je bila nevaljala... Ali ceo dan danas smo pod pozitivnim uzbuđenjem što je donekle i prirodno i nadam se da ćemo imati super žurku. Možda se i latim mikrofona večeras - rekla je ona. 

Ceca je otkrila da njena Anastasija ne može da dođe na punoletstvo zbog papira, te da je će ovaj događaj proslaviti bez nje.  

- Anastasija nažalost neće doći zato što čeka papire, već dugo je nema i tamo je, jer ne može da izađe iz zemlje - rekla je Ceca. 

RAZBESNELA JAVNOST Tamara Đurić neodgovornim ponašanjem prema ćerki šokirala sve, dete je moglo zadobiti ozbiljne povrede! (FOTO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading