ŠOK TRANSFORMACIJA Danas važi za zgodnog frajera, a evo kako je Mc Stojan izgledao pre 15 godina, malo ko bi ga prepoznao (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

Marko Stojković, poznatiji kao MC Stojan, objavio je na svom Instagram profilu fotografiju koja je nastala pre 15 godina, na kojoj izgleda neprepoznatljivo.Stojan je započeo svoju karijeru 2005. godine kada je snimio pesmu "Bičuj me Stojane" koja je za vrlo kratko vreme postala hit koji se i danas sluša.

Od tada je prošlo čak 18 godina! Stojan je postao miljenik ženske publike i svojim duhovitim tekstovima i spotovima svakome može da nabaci osmeh na lice, ali danas izgleda potpuno drugačije.

Za razliku od mnogih žena, reper nije radio nikakve estetske intervencije, ali je još jednom dokazao koliko kosa, brada, tetovaže i redovan trening mogu da promene čoveka.

Kako bi razliku u svom izgledu i pokazao, MC Stojan objavio je na svom Instagram profilu fotografiju od pre 15 godina, na kojoj ima kratku kosu i skroz je obrijan.

Nakon toga je objavio fotografiju koja je nastala nedavno, a na kojoj je vidno mršaviji, zgodniji, istetoviran, sa dužom kosom i bradom.

 

Komentari (0)

Loading