OVA GLUMICA JE NJEGOVA KUMA Tijana Maksimović iznela šok detalje, da ne poveruješ
Foto: Printscreen/instagram

Iako se njen lik trenutno ne pojavljuje u jednoj od najgledanijih serija "Igra sudbine", Tijanu Maksimović publika i dalje pamti po njenom liku Žakline, ministarkine ćerke u ovom ostvarenju.

Odmah nakon pojavljivanja u pomenutoj TV sagi, deca koja su njeni najveći fanovi, očarala su se njenim likom. Nakon vraćanja serije na male ekrane, mnogi se pitaju kada će se Tijana ponovo pojaviti u nekoj od epizoda.

OVA GLUMICA JE NJEGOVA KUMA Tijana Maksimović iznela šok detalje, da ne poveruješ

Foto: Printscreen/instagram

 

O njenom privatnom životu, veoma se malo zna i glumica svoj privatni život vešto krije od javnosti, a ono što se zna, a mnoge je šokiralo, je da je kuma popularnog pevača, MC Stojana.

Publika nema često priliku da ih vidi zajedno, ali jednom prilikom Tijana je otkrila da od kad zna za sebe, zna i za njega.

- Ne znam baš kako bih odgovorila na ovo pitanje kakav je privatno, ne znam sa kim bih uporedila... Od kad znam za sebe znam i za njega. Normalan čovek, kao i svi mi. Nastupa uglavnom van Beograda, pa i nemam puno prilika da ga čujem uživo. Pre nekoliko godina sam došla na neki splav gde je nastupao, ali da se vidimo. Nastup nisam dočekala, bilo mi je mnogo kasno - istakla je Tijana.

TRI PUTA DNEVNO VODIM LJUBAV SA KEMIŠOM Zorica Brunclik otkrila njenu tajnu vitke linije i mladalačkog izgleda

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading