UHAPŠENA LJUPKA STEVIĆ Pevačica otkrila zbog čega je privođena u policiju, bila čak i na poligraf, šok!
FOTO: Aleksandar Nalbantjan

Ljupka Stević nedavno je iznenadila javnost kada je objavila snimak u kojem se vidi da vozi više nego prebrzo, zbog čega su se mnogi pitali da li će reagovati policija. Pevačica je sada otkrila i da je bila pod istragom organa reda, ali iz sasvim drugih razloga.

Njoj je naime opljačkan stan čak tri puta, a policija je sumnjala da je sama namestila pljačku svog stana, zbog čega su je podvrgli poligrafskom testiranju.

Ona je imala tu nesreću da joj u proteklih nekoliko godina čak tri puta provalnici upadnu u stan i odnesu vredne stvari, a sada je ispričala da joj prilikom prve provale nisu verovali da nije sama sve organizovala. Kako kaže, doživela je neprijatnost kada su je osumnjičili da je učestvovala u provali i odnošenju vredne muzičke opreme.

– I danas vučem traume da ću nekoga zateći u stanu, rasturene stvari i haos. Svaki put kada otključam vrata plašim se šta ću da zateknem unutra. Tri puta sam imala provale. Prvi put kada su mi obili stan, on nije bio obezbeđen, nekako su ušli. Tada sam završila na poligrafu, policija je mislila da je rađeno iznutra. Da sam ja nekome otvorila vrata, da uđe i dozvolila da mi iznese svu muzičku opremu. Sumnjali su da sam samu sebe opljačkala. Policija je želela da to odmah stavi po strani, ponudili su mi poligraf. Pristala sam jer mi je to delovalo interesantno – navodi Ljupka, koja je tek kada je došla u policijsku stanicu i sela za poligraf shvatila koliko je situacija u kojoj se nalazi ozbiljna i nimalo bezazlena:

– Kada sam došla u policiju, počela sam da se tresem. Uhvatili su me i trema i strah. Bila sam u 29. novembru, prikačili su me i čitali pitanja. Sve sam regularno prošla. Nikada nisu pronađeni ljudi koji su to uradili. Nikada nije pronađeno moje lično oružje koje mi je ukradeno iz stana. Kao i moja muzička oprema, koja je dosta vredela. Treći put kada sam opljačkana uhvatili su počinioce, ali oni su pušteni jer nije bilo čvrstih dokaza da su to počinili. Nadam se da je treći put bio i poslednji put da sam opljačkana. Sada to ne može da se desi jer je moj stan obezbeđen maksimalno – rekla je Ljupka za "Grand" o najtraumatičnijoj situaciji iz njenog privatnog života.

Komentari (0)

Loading