OVE DVE PEVAČICE POSTAJU VODITELJKE VREMENSKE PROGNOZE Do nedavno je samo pevanje bilo njihovo zanimanje, a sada su odlučile da se oprobaju i u ovom poslu
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Aleksandra Tadić i Ljupka Stević dogovorile su se da se nađu u jednom restoranu. Naravno, jedna od njih će doći prva a druga će kasniti.

Aleksandra je sve ovo pod uticajem vremenskih prilika duhovito objasnila u videu koji je podelila na svom Instagram storiju.

-Ako i Ljupka stigne u dogovoreno vreme i u Beogradu će pasti sneg – poručila je Aleksandra koja je za ovu priliku doterala frizuru poput prezentera vremenske prognoze.

Nije poznato da li je njena koleginica stigla na vreme ili ne, tek u Beogradu su promicale na kratko i neke pahulje, a Aleksandra je objavila Ljupkinu poruku.

-Znači išla sam kao kiša oko Kragujevca. ne pitaj, preko Smedereva, Bele palanke, do… – rekla je Ljupka u audio poruci koju je Aleksandra podelila uz komentar:

-Bolje laže od mene. Iskusna.

"NEKI LJUDI NISU VIŠE DEO MOG ŽIVOTA" Ilda Šaulić progovorila o stvarima iz privatnog života, pa se osvrnula i na prijateljstva na estradi

 

 

 

Komentari (0)

Loading