"NEKAD SAMO SVRATIM DA VIDIM SINA" Sloba Radanović priznao da život sada shvata drugačije, pa otkrio šta je prvo što je kupio sinu!
Foto: Printscreen

Sloba Radanović i njegova izabranica Jelena svakodnevno uživaju u roditeljstvu, a sada će dočekati i prvi Uskrs sa sinom Damjanom.

Sloba je sinoć nastupao u jednom beogradskom klubu, te je otkrio da jedva čeka da se sa svirke vrati kući kako bi bio pored sina.

- Jesam malo neispavan, i zbog posla i zbog bebe. Imali smo nastup u Nikšiću, u povratku svratio sam na Ostrog, i tu sam Damjanu kupio prvu brojanicu - priča Radanović i dodaje:

- Nama je svaki dan ispunjen sa njim. Sada je ovo druga dimenzija života, drugačija atmosfera u kući. I do sada sam jedva čekao da se vratim kući, ali sad baš žurim, nekad svratim samo da ga vidim. On mi je prioritet, i pre sam imao normalne prioritete... Ali sada život shavtaš ozbiljnijie. To dete nema nikog drugog sem tebe, na koga može da se osloni, i ko treba da ga izvede na pravi put. Ali to su slatke muke - poručio je pevač. 

Komentari (0)

Loading