Ceca
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Da pomera granice u muzici i da joj ništa nije teško kada je njena publika u pitanju, dokazaće još jednom Svetlana Ceca Ražnatović.

CECA HELIKOPTEROM DOLAZI U NIŠ Otkrivamo detalje spektakla koji priprema fanovima na Tvrđavi!

E-stock/Časlav Vukojičić

 

Naime, ona je za 24. jun ove godine zakazala veliki solistički koncert u Nišu, a za tu priliku odlučila je da napravi spektakl -  od njenog dolaska helikopterom, pa do onoga što će na Tvrđavi prirediti.

Ceca

Foto: Ataimages

 

- Ceca se za taj događaj posebno priprema i s nestrpljenjem ga iščekuje, budući da je jug mesto s kog je ponikla i kojem se uvek rado vraća. Na koncertu u Nišu će biti i njena porodica, sestra i deca, kao i roditelji - ispričao je izvor za Alo!, pa dodao da pevačica brine i o najsitnijim detaljima vezanim za ovaj koncert.

- Bina će izgledati spektakularno, zvučni i svetlosni efekti takođe, sa Cecom će biti bend u punom sastavu, kao i prateći vokali, a ona će se čak nekoliko puta presvlačiti. Koncert, koji će trajati nekoliko sati, biće podeljen u nekoliko celina, iza nje će se smenjivati ozbiljna multimedija. Imaće i goste iznenađenja, ali ono što je ekskluzivno kada je sam koncert u pitanju je način dolaska najveće balkanske dive - ispričao je izvor za Alo! i dodao:

- Ceca je odlučila da na binu sleti helikopterom, a dok bude nadletala nišku Tvrđavu, snimaće svoju publiku i atmosferu iz vazduha. Delić ovog video-materijala biće emitovan i u pevačicinom rijalitiju „Ceca i deca“ da bi i oni koji nisu bili na koncertu u Nišu mogli da osete atmosferu - ispričao je izvor za Alo!.

Veliki solistički koncert na platou niške Tvrđave zakazan je za 24. jun sa početkom u 20 sati, a karte su već puštene u prodaju.

 

Povratak nakon deset godina

Svetlana Ceca Ražnatović na istom platou u Nišu nastupala je poslednji put pre deset godina, 2013. Tada je 20.000 fanova iz Niša i iz svih mesta jugoistočne Srbije, ali i iz Bugarske i Makedonije, s Cecom uglas pevalo sve njene hitove. Tokom koncerta koji je trajao skoro tri sata bile su blokirane sve ulice u okolini Tvrđave.

GLUMCI ZABLISTALI NA PREMIJERI "MUNJA" Marija Karan ponela torbicu od 5.000 evra, a Boris Milivojević poručio: Snimanja su trajala duplo duže!


https://www.alo.rs/vip/estrada/741708/marija-karan-ponela-torbicu-od-5000-evra-a-boris-milivojevic-porucio-snimanja-su-trajala-duplo-duze/vest

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading