GLUMCI ZABLISTALI NA PREMIJERI "MUNJA" Marija Karan ponela torbicu od 5.000 evra, a Boris Milivojević poručio: Snimanja su trajala duplo duže!
Foto: Alo/Alo

Ponovo će gledaoci imati priliku da gledaju omiljene junake Mareta, Popa, Gojka Sisu, Katu i Lolu u nastavku “Munja”, čija je premijera bila večeras u Mts dvorani.

Veliki broj glumaca se okupio na premijeri drugog dela filma "Munja", a među kojima su bili Boris Milivojević, Maja Mandžuka, Sergej Trifunović, Vladimir Kovačević...

I brojne kolege koje glume u ovom ostvarenju došle su da podrže kolege, a među njima najviše pažnje su privukle Marija Karan i Milena Radulović.

Marija je ponela torbu francuskog brenda koja košta 5.000 evra, dok se Milena odlučila za italijanski brend čija cena torbe iznosi oko 2.500 evra.

Podsetimo, komedija “Munje: Opet!”, scenariste Srđana Anđelića i reditelja Radivoja Andrića biće prikazana nakon 23 godine od prvih “Munja”, a jedan od glavnih aktera Boris Milivojević otkriva da je priča napisana davno.

- Možda je film mogao da se nastavi praktično odmah sledeće godine od prikazivanja “Munja”, ali smo ipak posle 23 godine snimili tu priču. Ljudi se ne menjaju baš lako, tako se ni ovi likovi, koje mi tumačimo, nisu mnogo promenili. Nisam se mnogo dvoumio oko toga da li bih radio “Munje”. Naravno da bih radio, jer su one toliko pozitivne i tople da stvarno morate da budete “bolid” da vam se tako nešto ne radi. Izvrsna prilika da vidim sve drugare na jednom mestu, posle više od dve decenije. Inače, snimanja su trajala duplo duže - priča za “Blic” Boris Milivojević.

Ekipa predvođena Sergejem Trifunovićem, Borisom Milivojevićem, Nikolom Đuričkom, Sekom Sablić, Majom Mandžukom, Draganom Marinkovićem Macom, Mionom Marković, upotpunjena je i mladim glumcima: Ivanom Zečević, Markom Pavlovićem i Stojšom Oljačićem, ali i poznatim reperom Ivanom Ivanovićem Đusom.

"ŠTA ĆE BITI SA MOJIM GLASOM" Slavica Ćukteraš u očajnom stanju, otkazala sve nastupe, pa otkrila da ima veliki problem sa glasnim žicama

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading