VIDNO NERASPOLOŽENA Ceca Ražnatović sa njim doputovala u Srbiju, a njeno izdanje je privuklo posebnu pažnju
Foto: Printscreen/Printscreen/BlicTV

Svetlana Ceca Ražnatović boravila je nekoliko dana kod ćerke Anastasije u Sevilji sa unukom Željkom, a pred kraj njene posete rođenom bratu njenog budućeg zeta Nemanje Gudelja, pozlilo je na terenu. Pevačica se juče vratila iz Španije i bila je vidno neraspoložena zbog porodične situacije.

Cecu su fotoreporteri uslikali na aerodromu kada je izlazila sa unukom Željkom, a dok je mališan bio lepo raspoložen, sa pevačicinog lica je izostao osmeh. Ražnatovićka je, očigledno, delila brigu svog zeta Nemanje i ćerke Anastasije koji su od subote slomljeni nakon zdravstvenih problema Dragiše Gudelja. 

Iako je bila u opuštenom izdanju, Ceca ipak nije prošla neopaženo posebno jer je nosila dve skupocene torbe poznatih svetskih brendova.

Ona je brzo izašla sa aerodroma, a njen unuk Željko ju je sve vreme slušao te je izvesno da je dečak izuzetno vezan za nju i da uživa s bakom u svakom trenutku. 

Po njih je ubrzo stiglo vozilo, a pevačica je sa unukom užurbano napustila aerodrom "Nikola Tesla". Podsetimo, Dragiša Gudelj izgubio je svest na terenu u Kordobi, tokom utakmice svog kluba sa Ferolom. Dragiši je odmah ukazana prva pomoć, on se osvestio, ali je prebačen u bolnici gde se uspešno oporavlja.

ŠOKIRAO JAVNOST Poznati glumac se skinuo, pa uradio nešto neočekivano, sve je podelio na svojim društvenim mrežama! (VIDEO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading