"NE ZNAM DA LI SAM VIŠE PATILA JA, ILI MOJI RODITELJI" Pojavila se u seriji "Južni vetar" i raspametila gledaoce, a evo ko je zapravo Anđelika!
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Ona je u seriji "okrenula leđa" Marašu, kojeg glumi Miloš Biković, i tada je šarmirala Džona Bredlija, kojeg tumači Erik Roberts.

Sofija Maraš, koju glumi Jovana Stojiljković, se tada obračunala sa Jelicom, i to zbog supruga Petra Maraša, a nakon završetka epizode je Srbija poludela za njom i mnogi su se zapitali ko je ona u privatnom životu.

Anđelika Simić jedna je od najangažovanijih beogradskih pozorišnih glumica. Teško je i nabrojati sve predstave u kojima je igrala, a za neke uloge je dobila i nagrade. Široj javnosti postala je poznata po serijama „Premijer“, „Zaustavi vreme“ i „Pozorište u kući“.

Rođena je u Velikim Crljenima, selu kod Lazarevca. Tamo je završila osnovnu školu, a srednju u Lazarevcu. Imala je divno detinjstvo. Letnje i zimske raspuste najviše je volela da provodi kod bake i deke u Drveniku pored Raške. Kod njih je, potpuno slobodna, jurila njivama, šumama, igrala se pored srednjovekovne crkve Pavlica na obližnjem brdu.

Njena prva i neostvarena ljubav bili su balet i ples.

– Ozbiljno sam želela da se bavim time. Ne znam da li sam više patila ja ili moji roditelji što nisu mogli to da mi pruže. Radili su i nisu bili u prilici da me voze stalno do baletske škole, koja je tada postojala samo u Beogradu - rekla je ona.

Režirala je još od četvrte godine. U pozorišnoj trupi su, pored nje, bili njen brat Aleksandar i sestra od tetke Staša. Dramatizovali su viceve, smešne priče, pevali, pravili mjuzikle, a zatim okupljali čitavo selo da ih gleda. Kreirala je Anđelika i kostime, a predstava nije smela da prođe ni bez scenske šminke.

– Ljudi s njive svrate da popiju čašu vode s bunara moje nane, koja je odlična, planinska. Uzmu onda šećer i vodu, kafu, a mi im, onako, pod vedrim nebom izvedemo predstavu. Smejali su se od srca, aplaudirali. Odatle potiče moje interesovanje za glumu. Niko u porodici nije iz sveta umetnosti - rekla je svojevremeno Anđelika za "Blic žena".

KAJEM SE ŠTO NEMAM MNOGO DECE Glumac otvorio dušu, otkrio svoj najveći neuspeh, pa opleo po modernoj muzici

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading