Elena
Foto: Alo/Printscreen

Elena Kitić optužila je svoju koleginicu Marinu Cvetković, poznatiju kao Mahrinu, da joj je obradila pesmu i spot bez dozvole, tj. da je, kako ona tvrdi, posredi "ozbiljna krađa".

Rat između ove dve pevačice ne prestaje, a sada se Elena ponovo oglasila na svom Instagram profilu, a njenu poslednju objavu svi komentarišu.

- Prvo, nisam znala da je pesma posvećena tvojoj bliskoj osobi. i jako mi je žao što si doživela taj gubitak. što se pesme tiče, sve što sam mogla da čujem je da me pesma jako potseća na moju. da je u istom bpm-u i da ima identičnu gradaciju. spot smo takodje snimali moji prijatelji i ja i sve naše idejice spakovali i snimili kako smo mogli - napisala je Elena između ostalog, a onda su se komentari samo nizali.

Naime, Elena nije koristila znakove interpukcije, kao ni veliko slovo na početku rečenice. Pored toga, pevačica je napisala "potseća", a ispravno je podseća jer kada se zvučno "d" nađe ispred bezvučnog "s" (ili bezvučnog š), dolazi do odstupanja od jednačenja suglasnika po zvučnosti.

"Šta je ovo, kako ovo ne zna, ovo se uči u osnovnoj školi", "koliko je nepismena", "ovo je blam", samo su neki od komentara.

ZAVIRITE U DOM MARIJE VELJKOVIĆ Voditeljka se nakon razvoda vratila u devojački stan sa decom, a sada je otkrila kako provodi vreme

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading