Elena
Foto: Alo/Printscreen

Nije tajna da su mnoge pevačice izgledale drugačije na početku karijere, a ni Elena Kitić nije izuzetak. 

 Mnoge se služe i aplikacijama za ulepšavanje a sve u cilju da osiguraju taj "savršen izgled" koji plasiraju na društvenim mrežama.

ŠOKANTNO KAKO JE ELENA KITIĆ IZGLEDALA PRE SVIH OPERACIJA Ostaćete bez teksta, da li je moguće ovo?! (FOTO)

Printscreen

 

Elena Kitić nije izuzetak, iako spada u jednu od najlepših i najatraktivnijih pevačica.

Ipak, sa svojim intervencijama nije preterivala, te slobodno možemo reći da je sve što je radila - radila s ukusom. Da nije sve ni u intervencijama potvrdile su nedavne fotografije na Tviteru koje su pokazale kako pevačica izgleda bez šminke i filtera, te se slobodno može reći da Elena možda više koristi prednosti Fotošopa nego usluge plastičara. 

Međutim, da promena ima - ima i te kako, pogotovo ako uporedite njene fotografije sa početka karijere. Elena nikada u medijima nije govorila o tome šta je radila na sebi, te su samim tim i spekulacije u javnosti razne.

Mnogi su komentarisali kako je vilicu popunjavala hijaluronom da bi joj bila špicastija, usta takođe istom tečnošću kako bi dobila na volumenu. Ni jagodice nisu zaostale te je njihova punoća nadomeštena istom supstancom koja je popularna u poslednje vreme. Njen oblik očiju je takođe drugačiji, odnosno, po svemu sudeći, radila je intervenciju zvanu "mačije oči".

BAHATA LJUPKA STEVIĆ DIVLJALA NA PUTU I VOZILA PREKO 200KM/H Snimljena kako nekontrolisano juri, sledi joj debela kazna! (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading