ZAVIRITE U DOM MARIJE VELJKOVIĆ Voditeljka se nakon razvoda vratila u devojački stan sa decom, a sada je otkrila kako provodi vreme
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Stan u kojem voditeljka Marija Veljković živi sa svoje troje dece odiše toplinom, sivim i bež nijansama i detaljima koji ga čine pravom porodičnom oazom koju čuva samo za sebe.

Iz godine u godinu je stalno gledamo u emisijama edukativnog i zabavnog karaktera i uvek sa nestrpljenjem očekujemo novi projekat u kojem učestvuje.

Ona se pre izvesnog vreme razvela od supruga Milana Milovanovića sa kojim ima troje dece Đurđa, Rosu i Nevu.

Kako svaki razvod sa sobom donosi i ogromne životne promene, tako se i Marija nakon što se rastala od bivšeg supruga, vratila u svoj devojački stan, za koji su domaći mediji preneli da se nalazi u beogradskom naselju Medaković.

- Trebalo nam je vreme da bismo se organizovali. On je ostao u našem stanu, a ja sam se sa decom i kučetom preselila u svoj devojački, u kome nisam bila od 2009. godine. Nije lako, ali nastaviš život - ispričala je jednom prilikom Marija.

Budući da se iz svog porodičnog stana preselila u onaj u kojem je provodila devojačke dane, spontano se nametnulo pitanje kako se oseća kada se probudi u starom, a opet sada novom stanu.

‒ Smireno. Poenta svih nas je da budemo srećni, a onda činimo male ili velike korake da bismo dotle došli. Sve, pa i novi početak, ima i lepe i ružne strane, ali ćemo sada o lepim – imam mir i njih troje, a dalje ćemo videti. Kad su mi mama i tata kupili stan, s prozora su se videle njive, a sada je tu parking, otvoreni su restorani, samoposluge, pekare, izgrađene su nove zgrade, između njih su igrališta...- ispričala je jednom prilikom Marija za domaće medije.

Budući da je ona aktivna na društvenim mrežama, mogli smo makar malo da zavirimo u njen porodični dom koji ljubomorno čuva od očiju drugih.

Njen stan, makar prema deliću onog što smo mogli da vidimo na Instagramu, odiše jednostavnošću i toplinom.

U njemu preovladavaju svetli tonovi u vidu bež i svetlosivih nijansi.

Podsećanja radi, mirnu luku nakon emotivnog bračnog kraha, pronašla je sa glumcem Rastkom Jankovićem, sa kojim se redovno pojavljuje na javnim događajima, a ljubavni par ne krije sreću.

/KO JE PEVAČ KOJI JE PRETUČEN ISPRED KLUBA Gruja se takmičio u "Zvezdama Granda", a u rijalitiju je suprugu sramno varao pred milionima

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading