SVI U ZVEZDAMA GRANDA ZANEMELI ZBOG TRANSRODNE PEVAČICE I SAŠE POPOVIĆA Ona mu tokom nastupa prišla i flertovala s njim, njegova reakcija frapirala, sve izašlo u javnost (VIDEO)
Foto: Alo/Printscreen

Takmičarka Alina Juhart, prva transrodna osoba koja se prijavila na sceni "Zvezda Granda" definitivno zna da napravi pravi šou, a njen poslednji nastup i odnos sa Sašom Popovićem izazvalo je lavinu komentara i spekulacija.

Alina je na samom početku privukla veliku pažnju javnosti kao prva i jedina transrodna osoba koja se do sada pojavila u ovom muzičkom takmićenju. Svaki dosadašnji nastup bio je zapažen i ispraćen od strane publike, ali poslednji je sve šokirao.

Naime, Alina je pevala pesmu "Bog i batina" što je veoma nesvakidašnji odabir za ovo takmičenje, a ono što je publika odmah krenula da komentariše jeste ponašanje Saše Popovića za vreme njenog nastupa.

Dok je pevala, Alina je otvoreno koketirala sa Popovićem koji nije ostao ravnudašan, te je legao na sto ne bi li joj se približio, a potom ga je takmičarka pomazila po bradi.

Iako su svi svesni da je sve ovo bio samo deo njenog performansa, ovaj video naišao je na brojne negativne komentare: "Skandal", "Zvezde Granda ovim gube smisao", "Užas, tužno", dok ipak prednjače oni pozitivni: "Devojka pravi šou", "Imaš punu podršku", "Svesna je da je posebna i koristi to, svaka čast"...

ŠOKANTNO KAKO JE ELENA KITIĆ IZGLEDALA PRE SVIH OPERACIJA Ostaćete bez teksta, da li je moguće ovo?! (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading