SAD MOGU DA UMREM Ceca Ražnatović rešila je da svoje komade garderobe da upravo njoj, evo o kome je reč!
Foto: Printscreen/Printscreen/BlicTV

Ceca Ražnatović rešila je da pokaže javnosti kako izgleda njena saradnja s kandidatima „Zvezda Granda" u okviru najnovije epizode dokumentarno-igranog serijala „Ceca show".

Odranije je poznato da je pevačica maksimalno posvećena mentorka, međutim, jednim potezom „oborila je s nogu" kako javnost, tako i konkretno Alinu Juhart ovom prilikom.

Kandidatkinja iz Slovenije, inače, već je u fokusu javnosti kao talentovana, transrodna zvezda.

Sada, sa Cecom je vežbala da otpeva „Replay" koju inače izvodi Senidah, a zatim i posebno popularnu pesmu kod mlađe publike, „Bog i batina" od Maus Maki. Zatim, usledilo je neviđeno iznenađenje - Ražnatovićka se ponudila da je stilizuje za predstojeću izvedbu.

- Saša Popović traži performans od nje. Hoće spektakl. Senidah mi ne ide uz tebe, ona ima promukli glas, nemate istu boju glasa - pričala je Ceca, pa je Alina potom prešla na drugu, pomenutu numeru.

- Mini suknja ide uz pesmu, a preko toga leopard mantil. Imam ja to, mogu da ti pozajmim. Bilo bi dobro da uklopimo i čizme uz to - pričala je pevačica, na šta je kandidatkinja imala hit reakciju.

- Sad mogu da umrem, kad mi Ceca pozajmljuje kaput - kazala je u okviru pomenutog programa, ističući kako je za nju to velika čast.

 

ŠOKIRAO PRIZNANJEM Keba otkrio čime se bavio pre pevanja: Pamtim to sa mnogo muke!

 

Komentari (0)

Loading