SUZANA JOVANOVIĆ BLISTA SA TRUDNIČKIM STOMAKOM Saša Popović ne skida osmeh sa lica, isplivala i fotka! (FOTO)
Foto: Printscreen/Foto: ATA Images

Nekadašnji direktor "Granda", Saša Popović i Suzana Jovanović svoju ljubav neguju gotovo tri decenije, a na odnosu prepunom pošovanja i kompromisa koji su izgradili tokom svih ovih godina mnogi im mogu pozavideti.

Supružnici su se upoznali davne 1996. godine sasvim slučajno kada je Suzana pevala na svadbi Zlate Petrović i voditelja Zorana Pejića Peje, a kada ju je uživo video popularni Sale, u to vreme harmonikaš "Slatkog greha", nije mogao odoleti njenom šarmu.

Suzana Jovanović

Foto: Ataimages

 

Sudbina ih je spojila i iznedrila divno prijateljstvo iz kojeg se ubrzo izrodila ogromna ljubav, a Suzana je jedina uspela da zarobi Saletovo srce i odvede ga pred oltar, iako je važio za velikog zavodnika i miljenika ženske populacije.

Saša i Suzana danas su sinonim za skladan par koji kao primer može poslužiti svima, a da je njihova ljubav bila od samih početaka bajkovita svedoči i jedna retka fotografija nastala davnih dana, dok je pevačica bila u blagoslovenom stanju.

SUZANA JOVANOVIĆ BLISTA SA TRUDNIČKIM STOMAKOM Saša Popović ne skida osmeh sa lica, isplivala i fotka! (FOTO)

Foto: Printscreen/instagram

 

Trudna Suzana Jovanović blistala je pored svog izabanika za kojeg se svi slažu da je suprug za primer i da je svoju voljenu oduvek držao kao malo vode na dlanu, a koliko su se voleli i pre skoro dve decenije govore njihovi široki osmesi na licima i nežni zagrljaji.

NAŠA PEVAČICA DOBILA DIJAMANT OD MOĆNIKA, A ONDA GA I POKAZALA USRED EMISIJE Na to usledila šok reakcija voditeljke, odmah joj prigovorila "Nećeš se ti ni udati"

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading