Suzana Jovanović
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Suzana Jovanović doživela je linč sredine nakon razvoda, a potom se pojavio Saša Popović. 

- Razvod je bio strašan, mala sredina, svi vas osuđuju - rekla je ona

Ona je veoma mlada ušla u prvi brak, iz kojeg je dobila sina Danijela, ali u njemu nije bilo sve idealno.

− Najlepše iz tog perioda je moj sin Danijel na koga sam jako ponosna. Ponosna sam i na sebe jer sam taj težak i vrlo loš period uspela da izguram na svojim plećima. Roditelji su mi mnogo pomogli da sina odgojim i vaspitam. U mladim godinama požurila sam da se udam i ne kajem se samo zbog Danijela – ispričala je Suzana.

Posle razvoda od Radeta Zdravkovića, Suzana se vratila kod roditelja, a onda se odigrao susret sa Sašom Popovićem.

− Razvod je bio strašan, mala sredina, svi vas osuđuju. Prvo su me osuđivali što sam se mlada udala, a onda što sam se mlada razvela. Teško sam sve to podnosila. Sreća da su me roditelji podržali – ispričala je Suzana, pa dodala:

‒ Bože, hvala ti što si mi u život poslao Sašu Popovića, nikada neću zaboraviti kada mi je rekao da se smesta iz iznajmljenog stana sa Danijelom preselim u njegovu kuću. Preselili smo se kod Saleta i sina sam upisala u školu na Novom Beogradu. Od tada kreće naša bajka koja traje 23 godine.

Suzana se dotakla i prvog susreta sa Sašom, pa otkrila šta je to što mu se kod nje najviše svidelo.

− Rekao mi je da su mu se jako dopale moje oči i osmeh. Da je osetio da sam plemenita, da sam dobra osoba i dobra majka. Svaki put kada me je video ja sam bila nasmejana i raspoložena. Nikada nisam kukala na sav glas, ne radim to ni danas. O svom bolu i svojoj tuzi nikada nisam pričala javno. Zatvorim se u četiri zid, isplačem se i teram dalje ‒ zaključila je supruga Saše Popovića za "Hello".

TRUDNA HELENA TOPALOVIĆ Ona je udajom izazvala oprečne komentare, a sada je otkriveno u kom je mesecu trudnoće, ali i kako se muž ophodi prema njoj


PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading