NAŠA PEVAČICA DOBILA DIJAMANT OD MOĆNIKA, A ONDA GA I POKAZALA USRED EMISIJE Na to usledila šok reakcija voditeljke, odmah joj prigovorila  "Nećeš se ti ni udati"
Foto: Alo/Printscreen

Tamara Milutinović već duže vreme uživa u ljubavi sa fudbalerom Darkom Jevtićem, kojeg je upoznala preko društvenih mreža. Koliko je zaljubljena ni jednog trenutka nije krila, a nedavno je svom izabraniku izgovorila "da".

Njena veridba je, između ostalog, bila tema njenog gostovanja u emisiji "Magazin in", a pevačica je istakla da je i te kako srećna zbog vega što joj se trenutno dešava. Tamara je tokom cele epizode bila vedra i nasmejana, te u jednom trenutku i pokazala dijamantski prsten.

NAŠA PEVAČICA DOBILA DIJAMANT OD MOĆNIKA, A ONDA GA I POKAZALA USRED EMISIJE Na to usledila šok reakcija voditeljke, odmah joj prigovorila

Printscreen

 

"Ja sam sveže verena. Verena sam pre dve nedelje. Prvi put u životu ne kalkulišem. I zaista prvi put u životu nemam nikakvu kalkulaciju. Prosto se dve osobe pronađu. To je prosto tako", rekla je Tamara.

NAŠA PEVAČICA DOBILA DIJAMANT OD MOĆNIKA, A ONDA GA I POKAZALA USRED EMISIJE Na to usledila šok reakcija voditeljke, odmah joj prigovorila

Printscreen

 

Usledio je i hit kometar Nataše Aksenijević koja je sedela do nje:

"Nećeš se ti ni udati, nema šanse. Pa nema, čim ti tu nešto kalkulišeš i još pričaš na nacionalnoj frekvenciji o tome", ispalila je voditeljka, dok se Tamara zacenila od smeha.

ĆIRA BIO ŽIVOTNO UGROŽEN Isplivalo kroz kakav pakao je prošao u Berlinu "Četrdesetoro maskiranih je upalo u hotel"

Komentari (0)

Loading