ZAVRŠILA U BOLNICI Slađa Alegro bila na skeneru glave, a za to vreme se odvijala prava drama
Foto: Youtube/Printscreen

Pevačica Slađa Alegro, jutros je išla na skener glave koji kao bilo koji pregled bilo da je preventivan ili ne, nije ni malo prijatan.

Razlog odlaska na skener javnosti još uvek nije poznat, a nakon završenog odlaska kod doktora, pevačica se oglasila i otkrila kako je.

– Kada odeš na skener glave, a muž ti preko veze završi da umesto one čuvene buke, puste Garu. Divan početak dana, zar ne?– napisala je Slađa koju je suprug kasnije odveo u restoran.

– A posle Gare doveo me na doručak da se osvestim– napisala je pevačica uz njihovu zajedničku sliku.

Podsećamo, pre četiri godine pevačica Slađa Alegro ostvarila je svoj najveći san kada je na svet donela ćerku Milu. Iako veoma često ističe da trenutno živi svoje najlepše dane i uživa u trenucima sa svojom mezimicom, nedavno je otvorila dušu o njenom vaspitanju.

-Od njenog rođenja smo imali sve predispozicije da budemo dve diabole od roditelja zato što smo je dobili u kasnim godinama, zato što je stvarno bila muka da se sve to dogodi i onda od te prevelike ljubavi da negde nešto ne omaneš. Ja stvarno mislim da nigde nismo omanuli za sada. Bitno je da slušate sebe iznutra i da date ogromnu količinu ljubavi. Kažu da ne treba da razmazite dete, razmazite ga, volite ga do iznemoglosti, ali do one tačke da ne postane bezobrazno, nevaspitano, to zaista ne bih volela. A za to buduće ludo vreme, mora se sama potruditi, kao što smo se mi trudili, ja na primer svoje roditelje nikada ništa nisam slagala, mislim da je najbitnije da se stvori poverenje i ta neka drugarska priča, ali da ima strahopoštovanja i da se zna ko je u kući otac i kako se razgovara i sa njim i sa majkom. Zato i kao žena morate voditi računa za koga se udajete, pa i sutra da niste zajedno, najvažnije je kako se taj muškarac ophodi prema svojoj majci, tako će sutra prema meni i svom detetu – objasnila je Slađa.

ŠAKIRINA MAJKA IMALA MOŽDANI UDAR! Hitno je hospitalizovana, a evo kakvo joj je trenutno zdravstveno stanje!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading