TUGA Učesnik Zvezda Granda tragično nastradao, Popović poručio "Žao mi je Nemanjine dobrote i mladosti"
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Još jedan mladi pevač platio je danak estradnog života na točkovima. Takmičar najpopularnijeg muzičkog šou-programa „Zvezde Granda“ i pevač sa karijerom u usponu Nemanja Vuković (22) izgubio je život u ponedeljak uveče na auto-putu Šid - Beograd, kod Dobanovačke petlje.

TUGA Učesnik Zvezda Granda tragično nastradao, Popović poručio

Instagram

 

Do stravične nesreće došlo je kada je mladi pevač automobilom marke „folksvagen“ sleteo s puta i udario u zaštitnu ogradu. On je, kako se sumnja, izašao iz vozila s namerom da pređe auto-put, ali je u tom trenutku na njega naleteo autobus koji se kretao iz smera Banjaluke.

Nemanja Vuković je od zadobijenih povreda preminuo ubrzo pošto ga je autobus udario. Smrt je konstatovao lekar Hitne pomoći koji je sa svojim timom bio na mestu nesreće. Nikom još uvek nije jasno iz kog razloga je hteo da pređe na drugu stranu auto-puta. Možda je bio u stanju šoka ili je nešto drugo bilo u pitanju.

Saša Popović, kreativni direktor emisije „Zvezde Granda“ oglasio se za Alo! i poručio da ga je potresla vest o Nemanjinoj tragičnoj pogibiji.

- Mnogo me je rastužila ova vest. Nemanju sam odabrao da se takmiči kod nas kada je imao 18 godina i bio je dobar pevač. Žao mi je svakog čoveka koji nam ode i kog sam poznavao, a kamoli ovog dobrog momka, ove mladosti, života koji je tek počeo - poručio je Popović za Alo! i izjavio saučešće porodici Vuković.

Bivši rijaliti učesnik Mladen Vuletić, pevačev bliski prijatelj, oglasio se za Alo! i istakao da je u Nemanji izgubio velikog prijatelja.

TUGA Učesnik Zvezda Granda tragično nastradao, Popović poručio

Foto: Vladimir Marković

 

- Nemanja mi je bio jako dobar drug, a ovo je ogromna tragedija. Njegova familija je predivna, imao je dva brata, oca, majku. Predivna su familija. Ljudi su zavijeni u crno. Svakome je želeo da učini, pevao je mnogima za džabe, voleo život, ljude... Živeo je u Beogradu, a obožavao je rodnu Foču, tamo će biti sahranjen - rekao je Mladen za Alo!.

Vukovićeva koleginica Slađa Alegro, s kojom je 25. marta trebalo da ima nastup, takođe se oglasila, ali ne može da poveruje šta se desilo.

TUGA Učesnik Zvezda Granda tragično nastradao, Popović poručio

Printscreen

 

- U šoku sam. Divno je to dete. Trebalo je da na Malti radimo zajedno, ne znam šta bih još rekla - kratka je bila popularna pevačica.

Neposredno pred smrt slušao Džeja

TUGA Učesnik Zvezda Granda tragično nastradao, Popović poručio

Foto: Printscreen/instagram

 

Na svom Instgramu profilu Nemanja je neposredno pred nesreću objavio i poslednji stori. Na snimku od 15 sekundi vidi se kako pevač vozi auto-putem, dok je na displeju bila slika pokojnog pevača Džeja Ramadanovskog dok se u pozadini čuo njegov veliki hit „Živote, ženo bez morala“.

Idol mu je bio Peđa Medenica

TUGA Učesnik Zvezda Granda tragično nastradao, Popović poručio

Foto: Youtube/Printscreen

 

Nemanja Vuković (22) takmičio se u „Zvezdama Granda“ u sezoni 2018/2019, gde je žiri hvalio njegov glas i pojavu. Nemanja je poreklom iz Foče, gde je pohađao srednju ekonomsku školu. Pored toga što je pevao, Vuković je uspešno svirao i klavijature. U slobodno vreme voleo je da se šeta i da izlazi sa društvom, dok je sebe opisivao kao tvrdoglavu i harizmatičnu osobu. Nemanji je idol bio Peđa Medenica, s kojim je u jednom trenutku i sarađivao.

Tragične sudbine Zvezda Granda

Nažalost Nemanja Vuković nije jedini učesnik „Zvezda Granda“ koji je na tragičan način završio život.

Enver Miki Kolašinac, koji je takođe učestvovao u takmičenju, izrešetan je u sačekuši u Holandiji. Kolašinac je pronađen mrtav pored garaže u stambenom naselju u Holandiji. 

Pre njega život je izgubila njegova koleginica Jelena Marjanović (33), koja je ubijena 2. aprila 2016. na nasipu u Borči. Jelena je snimila pesmu za „Grand“ i gostovala je u emisijama ove produkcijske kuće.

Srpsku javnost je potom u aprilu prošle godine potresla vest da je samoubistvo izvršio Momir Lukovac (24), jedan od učesnika takmičenja „Zvezde Granda“.

Smrt je za dlaku izbegao još jedan učesnik ovog takmičenja. Strahinja Mrđan (27), koji je u decembru 2021. godine u masovnoj tuči u Novom Sadu nožem uboden direktno u srce. Na sreću, posle dugotrajnog lečenja, mladi pevač uspeo je da se oporavi nakon teških povreda.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading