"IZOPERISAĆU SE KADA NAPUNIM 18 GODINA" Zorana Mićanović progovorila o estetskim zahvatima, pa šokirala javnost!
Nikola Todorović/Alo!

Kako su estetski zahvati među estradnjacima uzeli maha, pevačica Zorana Mićanović dotakla se te teme pa poručila u jednom svom „lajv" uključivanju kako će posle dugo i pažljivo planirane proslave punoletstva promeniti lični opis. Ovime je mnoge zabrinula, pa i navela da je uveravaju da za tako nečim nema potrebe.

-Sada ništa neću da radim, ali ću razmisliti kada napunim 18. Izoperisaću se, nećete me prepoznati - rekla je, pa se nasmejala ona, a onda i nastavila:

- Šalim se, neću da menjam ništa. Promenila bih boju kose, ali mi moj frizer ne da, kaže spaliće me. Neću ništa menjati, ne brinite, pošto me stalno obaspate komentarima kako se plašite da ću nešto da uradim- zaključila je Zorana, prenose mediji, koja će 17. aprila slaviti svoju osamnaestu.

- Neke stvari su već dogovorene, jako se radujem. Mada, nekako ne treba da žurim, jer svi kada smo mladi želimo da budemo stariji, a posle se kajemo jer ne možemo da se vratimo u te godine. Biće lepo sigurno, biće pola „Granda" pozvano, jedno narodno veselje - rekla je jednom prilikom za „Grand onlajn", govoreći o žurki koju je mesecima unazad počela da planira.

- Iskreno ja sam razmišljala da pozovem 300, 400 ljudi. Da li će se svi odazvati i biti u mogućnosti, ne znam. Jednostavno volim velika veselja, recimo sada je bila svadba Novakovog brata gde je bilo nekih sto ljudi, ako ne i manje, ali ja nisam pristalica toga. Volim da sve bude gala i što veće - dodala je zatim, pa prizala čiji bi je dolazak posebno obradovao.

- Dobra sam sa svima, mnogo njih će doći. Volela bih samo da dođe Đani na punolestvo, eto, to mi je želja! Ja njega obožavam, volim njegove pesme i volela bih da dođe - rekla je Mićanovićeva.

PONIŠTILI ODLUKU O ZABRANI Željko Samardžić će ipak pevati u Splitu, ovo su detalji!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading