Zoran
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Milena Cvijanović je ćerka popularnog glumca Zorana Cvijanovića koja još od tinejdžerskih dana živi u Americi gde sama sebi krči put slave.

Interesantan je podatak da je upravo ova mlada dama odlučila da sama skupi novac kako bi otišla da studira na prestižni Univerzitet Berkli.

Bila je to 2015. godina kada je Zoran Cvijanović zapao u finansijske teškoće, pa nije mogao da pomogne svojoj mezimici. Ali Milenu je ta situacija dodatno osnažila pa je mlada dama sama skupila novac za svoje školovanje čija je godišnja školarina bila oko 40.000 dolara.

ĆERKA ZORANA CVIJANOVIĆA OSTAVLJA BEZ DAHA Nikada se ne pojavljuje u javnosti, a tek da čujete gde živi i čime se bavi! (FOTO)

Printscreen

 

Milena je ubrzo uspela da upiše čuveni Berkli univerzitet, a kako je sama navela u eseju na sajtu, roditelji su uspeli da prikupe još jedan deo novca potreban za putne troškove, smeštaj i ishranu, zdravstveno osiguranje, knjige...

Milena se pre četiri godine udala i sada u Americi živi sa svojim suprugom.

ZEJNA BEZ BRUSA U EMISIJI Gledaoci zaprepašćeno buljili u njene intimne delove, a sada isplivala fotka gde se sve ocrtava i vidi (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading