ZEJNA BEZ BRUSA U EMISIJI Gledaoci zaprepašćeno buljili u njene intimne delove, a sada isplivala fotka gde se sve ocrtava i vidi (FOTO)
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Nekadašnja članica grupe "Luna" i pevačica Zejna Murkić, gostovala je u emisiji kod Ognjena Amidžića, a mnogi nisu ostali imuni na njen stajling.

Naime, pevačica je obukla providnu haljinu sa cvetovima, a ispod nje nije nosila brushalter, što je mnogima privuklo pažnju.

ZEJNA BEZ BRUSA U EMISIJI Gledaoci zaprepašćeno buljili u njene intimne delove, a sada isplivala fotka gde se sve ocrtava i vidi (FOTO)

Foto: Ataimages

 

Sada je Zejna sve objavila i na svom profilu na Instagarmu, a komentarima nije bilo kraja:

"Neverovatno lepa žena", "Kakva dama", "Bez brusa došla na televiziju", "Bomba", "Lepa je haljina, ali mogla je ispod neki brus u boji kože da obuče" - nizali su se komentari.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zejna (@zejnaofficial)

 

Podsetimo, Zejna je u emisiji "Amidži šou" istakla da smatra da je trebalo njena numera da osvoji prvo mesto i predstavlja našu zemlju na "Evroviziji" u Liverpulu.

- Da li smatraš da je tvoja pesma trebalo da pobedi na "Pesmi za Evroviziju" , glasilo je pitanje za nju, na šta je pevačica samo kratko odgovorila "Da".

RADA MANOJLOVIĆ VAN SEBE Pevačica ne može da se smiri, otrgla se kontroli i zaprepastila javnost, za sve je kriv Milan Stanković!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading