OVO JE SUPRUGA ZORANA CVIJANOVIĆA Otac joj je legendarni glumac, a ona radi kao profesor na fakultetu (FOTO)
Alo

Glumac Zoran Cvijanović godinama je u skladnom braku sa suprugom, koja se retko pojavljuje u javnosti.

Novogodišnji i božićni praznici su, sada već tradicionalno, rezervisani za prikazivanje filmskog serijala “Lude godine”, odnosno “Žikina dinastija”, koji prate zgode i nezgode prijatelja Žike Pavlovića i Milana Todorovića. Glumili su ih, maestralno, Dragomir Bojanić Gidra i Marko Todorović.

Iako je u karijeri odigrao na desetine karakterinih uloga, Marko Todorović ponajviše je ostao upamćen kroz komičan lik “kolektora” Milana, prilično strogog oca jedinice Marije. U privatnom životu Marko je bio otac Svetlane – Lane, koja nije krenula njegovim glumačkim putem, ali je kao diplomirani kostimograf ostala u branši. Osim u pozorištu, Lana radi i kao predavač na Fakultetu primenjenih umetnosti.

I, tu bi bio kraj priče da Svetlana nakon udaje nije uzela prezime Cvijanović. Iako je, baš kao i njegov tast, koji nas je napustio pre dve decenije, ostvario niz zapaženih uloga u više od sedamdeset filmova i serija, među kojima se izdvajaju: “Mi nismo anđeli”, “Sivi dom”, “Otvorena vrata”,“Mile protiv tranzicije”, Zoran Cvijanović nerado daje intervjue, a još ređe priča o svom privatnom životu.

Ništa više od njega nje dostupna javnosti ni njegova supruga, sa kojom ima dvoje dece. Ipak, ostala je zabeležena jedna od retkih izjava, koju je svojevremeno dala povodom saradnje sa Zoranom u predstavi “Nebeski odred”.

- Čudno je kada se radi sa mužem. Malo se brkaju lončići. Zorana nije teško obući. Sve što sam mu ponudila prihvatio je. Mada, bilo je teško naterati ga da se obrije i obuče sve elemente kostima na generalnim probama - rekla je Lana jednom prilikom.

OVO JE SUPRUGA ZORANA CVIJANOVIĆA Otac joj je legendarni glumac, a ona radi kao profesor na fakultetu (FOTO)

Alo

 

Upravo iz razloga što se supružnici ne oglašavaju u medijima, još manje se zajedno pojavljuju na javnim događajima, nije poznato koliko je tačan podatak koji se može pročitati na Vikipedia stranici Svetlaninog oca:

“Marko Todorović bio je srpski i jugoslovenski glumac. Slavu je stekao ulogom Milana Todorovića u serijalu “Lude godine”. U nekoliko partizanskih filmova igrao je Josipa Broza Tita. Njegova ćerka Svetlana Lana Todorović Cvijanović bila je udata za glumca Zorana Cvijanovića.”

OVAJ DETALJ O SILVANI ARMENULIĆ MALO KO ZNA Pevačici obili stan i ukrali milione!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading