"BILO JE TURBULENTNIH MOMENATA" Nikolina Kovač i Saša Kapor progovorili o problemima u braku, ovo ih je spasilo
Foto: ATA Images

Nikolina Kovač i Saša Kapor par su koji privlači pažnju, a često se pisalo o turbulencijama kroz koje prolaze, te se spekulisalo da se razvode.

No, oni su, čini se, jači nego ikada, a sada su progovorili o svojim ritualima i svakodnevnom životu. Jedna od stvari koju Nikolina ne voli, a njen suprug u tome uživa je, ne biste verovali, šoping.

- Nisam neko ko voli često da ide u šoping stvarno, ali Saša jeste - nasmejala se pevačica.

- Ja sam uvek raspoložen za šoping, naročito kada je kozmetika u pitanju. Zavisi šta je asortiman, ali ne razmišljam se mnogo ako mi se nešto sviđa - dodao je pevač.

Saša je vidno promenio imidž, a Nikolina mu u tome pomaže.

- Od kada je promenio imidž postala sam njegov stilista za kosu i bradu. Uglavnom sada najviše kupuje lak, vosak, sve što je tog tipa - navela je Nikolina.

- Kada sam se obrijao ona je rekla: "Tek sad vidim za koga sam se udala", kum me nije prepoznao, dete je reklo: "Drugi tata" - kaže Saša.

Stalno se spekulisalo da se njih dvoje razvode, a sada su otkrili da je u njihovom braku bilo turbulencija.

- Porodicu treba zadržati, treba da se da sve od sebe kako bi uspelo, ne treba na prvim problemima dići ruke. Mi smo mladi ušli u brak, bilo je turbulentnih momenata, ali smo sazreli i radili na sebi. Danas smo srećni u braku i dosta se pomažemo, poštujemo i razumemo. Žena treba da ima strpljenje, toleranciju, mudrost... Treba međusobno da se osluškuju partneri i da osete šta je onom drugom potrebno. Da se razumemo, ništa od ovoga ne pomaže ako nema ljubavi - otkrila je Nikolina u emisiji "Premijera".

"SKUPLJALI SMO NOVAC DA KUPIMO CIPELE" Oglasila se Eva Ras, nije mogla da sakrije šok zbog smrti kolege, prisetila se njihovog poznanstva

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading