"SKUPLJALI SMO NOVAC DA KUPIMO CIPELE" Oglasila se Eva Ras, nije mogla da sakrije šok zbog smrti kolege, prisetila se njihovog poznanstva
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Vest da je legendarni glumac preminuo uznemirila je javnot i potresla čitavo glumište, a sada se za Alo! oglasila Eva Ras koja nije mogla da sakrije tugu. 

-Jel moguće da je Tasa umro? Ne mogu da verujem. Poznajemo se decenijama, a najviše smo se zbližili 2005. kada smo zajedno glumili u jednom italijanskom filmu. Mislili smo da ćemo snimati kadrove na Siciliji, a zapravo smo bili u mestu gde je temperatura bila -20- prisećala se pevačica.

-Skupljali smo novac da kupimo obuću, a najviše je u tom trenutku imao Tasa. On je bio veliki gospodin, a takvi su mu i preci bili. Jako mi je žao što moje kolege umiru gotovo svakodnevno. Mnogo sam tužna. Neka mu je laka zemlja - poručila je Eva.

MARIJA ŠERIFOVIĆ DONELA KONAČNU ODLUKU Pevačica rešila da se sa majkom preseli u Dubai "Jeftinije je ovde nego u Beogradu"

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Aman

10.03.2023 17:52

Aman zeno ne kukaj vise , mnoge zene su imale tragedije u zivotu.Samo brukas cerku i supruga koji sve to gledaju.Ajde malo vere u Boga.Svako uci svoju lekciku.