SAŠA KAPOR I NIKOLINA JAČI NEGO IKADA Pevačica priznala zašto se ipak nisu razveli
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Saša Kapor i Nikolina Kovač, našli su se zajedno u šopingu, te su progovorili za domaće medije o zajedničkim trenucima ali i otkrili recept za uspešan brak.

SAŠA KAPOR I NIKOLINA JAČI NEGO IKADA Pevačica priznala zašto se ipak nisu razveli

Foto: ATA Images

 

Bračni par progovorio je o sopstvenim ritualima, ali i podršci kada je svakodnevnica u pitanju.

- Nisam neko ko voli često da ide u šoping stvarno, ali Saša jeste - nasmejala se pevačica.

- Ja sam uvek raspoložen za šoping, naročito kada je kozmetika u pitanju. Zavisi šta je asortiman, ali ne razmišljam se mnogo ako mi se nešto sviđa - dodao je pevač.

Nikolina i Saša progovorili su o njegovom imidžu i puštanju kose, ali i iznenadnom brijanju brade koje je sve ljude oko njih ostavilo u šoku.

- Od kada je promenio imidž postala sam njegov stilista za kosu i bradu. Uglavnom sada najviše kupuje lak, vosak sve što je tog tipa - navela je Nikolina.

SAŠA KAPOR I NIKOLINA JAČI NEGO IKADA Pevačica priznala zašto se ipak nisu razveli

Promo

 

- Kada sam se obrijao ona je rekla: "Tek sad vidim za koga sam se udala", kum me nije prepoznaio, dete je reklo: "Drugi tata" - nasmejao se Saša.

Spekulacija o njihovom razvodu bilo je dosta, a Nikolina je otkrila savet od mame i bake koji je primenila u svom domu kada je u pitanju bračni odnos a da je urodio plodom.

- Porodicu treba zadržati, treba da se da sve od sebe kako bi uspelo, ne treba na prvim problemima dići ruke. Mi smo mladi ušli u brak, bilo je turbulentnih momenata, ali smo sazreli i radili na sebi. Danas smo srećni u braku i dosta se pomažemo, poštujemo i razumemo. Žena treba da ima strpljenje, toleranciju, mudrost... Treba međusobno da se osluškuju partneri i da osete šta je onom drugom potrebno. Da se razumemo, ništa od ovoga ne pomaže ako nema ljubavi - otkrila je Nikolina.

MILAN KALINIĆ NA ŠALJIV NAČIN OTKRIVA KAKO VASPITAVA DECU: "Uzmem letvu pa u glavu"

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading