BIĆETE U ŠOKU KADA SAZNATE DA JE ON ZAPRAVO SIN INDIRE RADIĆ Pevačica je njegovog oca strogo krila i čuvala, a evo kako izgleda (FOTO)
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Poznata pevačica Indira Radić se već godinama svrstava u najkvalitetnije i najlepše pevačice na našim prostorima. Počela je karijeru pre više od tri decenije u čuvenom Južnom vetru, a njeni hitovi su odavno u lektirama svih kafanama.

Indira je u poslednje vreme odlučila da se malo odmori od pompe i svega što prati popularne umetnike, tako nismo imali prilike da je suviše viđamo u medijima.

BIĆETE U ŠOKU KADA SAZNATE DA JE ON ZAPRAVO SIN INDIRE RADIĆ Pevačica je njegovog oca strogo krila i čuvala, a evo kako izgleda (FOTO)

Printscreen

 

Indira i kad je prisutna u medijima generalno svoj privatan život ne eksponira suviše. Zato i nije suviše poznato da lepa pevačica ima sina od oko 30 godina.

 

Indira sin se zove Severin i rodila ga je dok je bila u braku sa muškarcem čiji identitet nije otkrila javnosti. Njen tadašnji suprug u jednom momentu je samoinicijativno, bez znanja pevačice, odveo Severina u Bosnu iz Beograda.

 

Indira i njen tadašnji muž su nešto kasnije u BIH imali suđenje, na kome je sin vraćen majci.

 

 

 

Od tada Severin živi sa Indirom i nema običaj da se javno eksponira. Međutim, poznato da je i on u umetničkim vodama. Nije krenuo majčinim stopama, ali je zato veoma blizak njenoj profesiji.

 

Naime, on je autor svih pesama sa jednog od Indirinih albuma pod nazivom "Niko nije savršen.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading