"RADIO SAM U INOSTRANSTVU" Luk Blek otkrio zašto se preselio u Englesku: Nikada ne bih napustio Srbiju, da sam uspeo u tome!
Foto: Alo/Foto: Dejan Briza

Kako je Luk istakao, u Englesku je otišao da živi zbog muzičke karijere, ali je počeo da radi "normalan" posao.

- Srbija mi mnogo nedostaje. Nikad se ne bih preselio u Englesku da sam mogao ovde da napravim neku muzičku karijeru isprva - rekao je on na početku.

- Ja sad živim u Londonu. Radim normalan posao. Radio sam i u restoranu pre ovoga. Sada radim u izdavačkoj kući, radim kao menadžer. Ne mogu sad da se pohvatam, sa menadžerisanjem sebe i drugih umetnika.

Kako Luk Blek ističe, njegove kolege sa posla su znale da će ići na takmičenje i podržali ga u tome, a njegov šef se sada plaši da će dati otkaz.

- Svi su tamo znali da idem u Srbiju da se takmičim. Moj šef je "lud" čovek. Podržava me, super mi je ta njihova fleksibilnost. Rekao mi je: "Da, da, idi, slobodno". Javio sam mu baš da sam pobedio. Sad se boji da ću da dam otkaz (smeh) - zaključio je za "K1".

"BILI SU VEĆA GOSPODA OD INTELEKTUALACA" Goca Božinovska progovorila o opasnim momcima iz devedesetih, pa priznala da je Šijan varao

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading