OGLASILA SE MAJKA LUKE BLEKA! Porodica srpskog predstavnika Evrovizije donela veliku odluku, ovo će im promeniti život
Foto: Printscreen/Instagram

Luke Black ističe da su mu roditelji najveća podrška, a njegova majka Marija Ivanović odlučila je da istupi javno.

- S obzirom na to da je Luka ovih dana, a i dalje to nesebično čini, vrlo posvećeno i vrlo iskreno davao intervjue, mi se kao porodica ne bismo oglašavali - otkrila je na početku odluku Lukinih najbližih.

Marija ističe da im je mir na prvom mestu.

- U potpunosti razumem aktuelnost ovog trenutka, ali bismo isto tako želeli da se radujemo sa prijateljima, porodicom, bez ikakvog pritiska - rekla je Marija.

- To je zasad naša želja. Nadam se da ćete razumeti - zaključila je za "Kurir".

Podsetimo, Lukina komšinica iz Čačka je juče otkrila više detalja o njemu.

- Beskrajno smo se radovali Lukinom trijumfu i uverena sam da će nas dostojno predstavljati u Liverpulu. Znam ga kao dete, vaspitan, kulturan, odličan đak, uz njegov rad i talenat ne čudi uspeh koji je postigao - kazala je ona.

- U subotu smo se okupili u mojoj kući i zajedno navijali i slavili, dok je Lukina mama pobedu čekala u prestonici, sa sinom. Pevali smo i radovali se do kasno u noć. Znajući Luku još kao dete, nisam sumnjala da će napraviti ovakav uspeh. Predan, posvećen i neverovatno talentovan mladić. Ne treba da bude iznenađenje ni ako nas ovaj predivni mladić pozitivno iznenadi i u Liverpulu. Ceo Čačak je uz njega - dodala je bila komšinica za pomenut medij.

ON MU JE BIO UZOR Evo ko je pevač "Zvezda Granda" koji je tragično nastradao, sarađivao je sa mnogim pevčama

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading