POBEDILA U PINKOVIM ZVEZDICAMA, A ONDA ODJEDNOM NESTALA Marija Serdar smršala preko 25 kilograma, danas je neprepoznatljiva, kakva šok transformacija (FOTO)
Printscreen

Sedam godina je prošlo otkako je Marija Serdar odnela pobedu u muzičkom takmičenju namenjenom najmlađima "Pinkove zvezdice". Obećala je tada tek 13-ogodišnja buca da će sve učiniti kako bi joj stas bio jednako reprezentativan kao i glas i da će smršati prvenstveno zbog svog zdravlja, ali i iz poštovanja prema publici.

POBEDILA U PINKOVIM ZVEZDICAMA, A ONDA ODJEDNOM NESTALA Marija Serdar smršala preko 25 kilograma, danas je neprepoznatljiva, kakva šok transformacija (FOTO)

Printscreen

 

U susret novog sezoni popularnog takmičenja svi su pohitali da provere je li Marija ispunila dato obećanje, a zaključak je da je učinila i više od očekivanog i potpuno se transformisala. Promena Marije Serdar nema koga nije prijatno iznenadila.

Više na tu temu a o talentovanoj mladoj pevačici može se saznati putem "Instagrama" gde je ona vrlo aktivna. Zahvaljujući upornosti i rigoroznoj dijeti Serdarova se stesala. U licu se dosta promenila, stoga je njena lepota tek sad došla do izražaja. Dvadeset pet kilograma zvezdica je skinula i nema nameru tu da stane. San joj je da bude vrlo vitka, poput manekenke i na dobrom je putu to da ostvari, takođe ona ima u planu da poradi i na obrazovanju pre nego što se posveti muzici.

- Planiram da okončam srednju školu i volela bih kasnije da fakultet završim u inostranstvu - rekla je Marija svojevremeno.

Promena Marije Serdar u fizičkom izgledu, po mišljenju mnogih, dokaz je da je za mladu pevačicu samo nebo granica, te da će lako stići do ostvarenja ostalih svojih snova.

"LUKA ŠAPUĆE I NE RAZUMEM GA" Maja Nikolić prokomentarisala predstavnika za Evroviziju, pa osula paljbu po žiriju

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading