"LUKA ŠAPUĆE I NE RAZUMEM GA" Maja Nikolić prokomentarisala predstavnika za Evroviziju, pa osula paljbu po žiriju
FOTO: Aleksandar Nalbantjan

Pop pevačica Maja Nikolić pratila je festival Pesma za Evroviziju. U razgovoru za Alo!, kao i svaki put, bila je iskrena do koske.

Pobedniku Luku Bleku je čestitala, ali je iznela nekoliko kritika na njegov račun, dok za sastav stručnog žirija nije štedela reči.

- Svake godine RTS-ov žiri se sastavlja tako da bi se poništili glasovi publike. Ovogodišnji žiri je bez kredibiliteta i bez iskustva, svi sem Saše Loknera. Šokirana sam - počinje Nikolićeva, i dodaje:

Foto: Rajko Ristić/Alo!

 

- Žiri nema ni mudrosti ni iskustva ni kompetentnost da žirira takmičare. Stavljeni su tamo kao figure.

Nikolićeva je prokomentarisala i pobedničku numeru, pa objasnila šta joj smeta.

Foto: Ataimages

 

- Luk ima dobru ideju, dobru koreografiju i evrovizijski nastup, ali šaputanje ne razumem. Uz to, on meša srpski i engleski jezik, pa mi ništa nije jasno. Ako je to pevanje, onda sam ja fudbaler - kaže Maja, i navodi svoje favorite:

 

 

- Uvek razmišljam srcem i moj favorit je bio favorit naroda. Princ od Vranje i Zejna su pevači. Njihove pesme ću sigurno pevati na nastupima, ali nikada neću šaputati Lukovu pesmu jer sam sigurna da mi nikad niko neće tražiti na nastupu, na svadbi ili na krštenju „Samo mi se spava“.

Foto: Printscreen/RTS

 

- Držim palčeve da je stručni žiri izabrao pravog predstavnika, jer logično je da želim da Srbija ima što bolji plasman. Svakako podržavam Luka jer mi je zanimljiv i drugačiji, a sve ostalo je moje lično mišljenje - završila je Nikolićeva razgovor za Alo!.

"BAULJALA SAM NAKON RAZVODA" Ana Nikolić nikada iskrenije o odnosu sa Rastom: Danas sam mu odblokirana, ali to se menja

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading