SMRŠALA JE 25 KILOGRAMA Pobednica "Pinkovih zvezdica" se prepolovila, nestala je sa javne scene, a danas izgleda ovako
Printscreen

Pevačica Marija Serdar je pre sedam godina odnela pobedu u muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice".

Tada je obećala da će sve učiniti kako bi joj stas bio jednako reprezentativan kao i glas i da će smršati prvenstveno zbog svog zdravlja, a to je i učinila.

Naime, Marija je na društvenoj mreži Instagram aktivna i često objavljuje fotografije sa kojih se može primetiti da je dovela liniju do savršenstva.

U licu se dosta promenila, stoga je njena lepota tek sad došla do izražaja. Inače, Marija je smršala 25 kilograma i nema nameru da stane.

Marija je jednom prilikom ispričala da otkako je osvojila titulu prve "Pinkove zvezdice", njen život se potpuno promenio.

- S obzirom na to da je prošlo tri godine, dosta toga se promenilo. Promenila sam školu, sada pohađam srednju... Počela sam da držim dijetu i da mršavim, i smršala sam 25 kilograma od kako se završilo takmičenje. Prvenstveno želim da se rešim viška kilograma zbog svog zdravlja i sebe, a potom zato što sam to obećala publici, pa i iz poštovanja prema njima. Planiram da završim srednju školu i volela bih kasnije da fakultet završim u inostranstvu - rekla je Marija.

HRVATSKA PEVAČICA 11 GODINA SE BORI SA OPAKOM BOLEŠĆU Posle sedam godina je napravila prvi korak, pa se oglasila

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading