ZAVIRITE U NOVI PENTHAUS NIKOLIJE I RELJE Par se iselio iz stana Vesne Zmijanac, kupili su luksuznu nekretninu, A EVO KAKO IZGLEDA NJIHOV NOVI DOM (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

Naime, kako imaju dve ćerke, par je odlučio da se preseli u veći stan, a Relja je sada na svom Instagramu pokazao deo novog doma.

Popović se snimio kako leži na sofi u dnevnom boravku, te se sa jedne strane videla kuhinja u crnoj boji, dok je u jednom trenutku pokazao i drugi zid na kojem se može videti ogromna polica sa knjigama, i stolice iz trpezarije.

Stan Vesne Zmijanac u kojem su živeli je izdat.

- Iako im je značilo da imaju stan koji ne moraju da plaćaju, shvatili su da je prostor postao isuviše mali za četvoročlanu porodicu. Pošto ćerkice iz dana u dan rastu i kako bi trebalo da svaka ima svoju sobu, odlučili su da kupe novi stan. Odluka je pala na jedan luskuzni penthaus na Vračaru koji im se izuzetno dopao - otkrio je nedavno naš izvor.

Vesna ih je podržala u ideji da kupe stan, budući da je ona ceo svoj život zarađeni novac ulagala u nekretnine.

- Stan je sređen po njihovim idejama. Ćerkice imaju odvojene sobe, tu je velika spavaća soba, kao i luksuzno dekorisana dnevna soba i kuhinja, a veliki deo zauzima prostor rezervisan za njihovu garderobu, koja im je pasija -zaključio je naš sagovornik.

"PLAKALA SAM U PROGRAMU UŽIVO" Kristina Radenković progovorila o mukama kroz koje je prošla, a onda otkrila šta je promenila na svom licu: STAVILA SAM HIJALURON

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading