Da bi doveo liniju do savršenstva podvrgao se operaciji želuca Dejan Milićević otkriva čega se sve odrekao  "ELIMINISAO SAM TOKSIČNE LJUDE"
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Pre više od dve godine fotograf Dejan Milićević usudio se da smanji želudac. U dogovoru sa lekarima prionuo je na pripremu, a zatim i na samu intervenicju, koja mu je po njegovoj priči život promenila iz korena. Operacija želuca usledila je tek nakon što je čuveni fotograf i reditelj odlučio da sve što je toksično u svom okruženju odbaci i posveti se zdravom načinu življenja.

Da bi doveo liniju do savršenstva podvrgao se operaciji želuca Dejan Milićević otkriva čega se sve odrekao

Foto: Printscreen/instagram

 

Dokazao je Dejan da su čuda moguća i drastične korekcije u stilu života sa 50 godina.

Eliminisao sam toksične ljude, koji su mi govorili da sam divan sa 150 kila, dok mi se zdravlje urušavalo. Laparaskopska operacija bila je jedno od rešenja na predlog drugarice, koja se istoj prepustila. Zahvat je trajao sat i dvadeset minuta, sve je prošlo u najboljem redu, a za “uspomenu” su mi na stomaku ostala tri mala ožiljka u vidu krstića koja će s vremenom izbledeti. Nema velikih rezova, a pravo da vam kažem nije me ništa bolelo. Posle operacije sam neko vreme imao osećaj gorušice, koji se uz adekvatnu terapiju i ishranu brzo umirio. Po izlasku sa odeljenja intenzivne nege, gde sam proveo 24 časa, odmah sam krenuo u šetnje kako bih aktivirao organizam. Posle dva dana otišao sam kući, petog sam se vratio na posao, i novi život je mogao da počne. Zatim sam krenuo da se bavim fizičkom aktivnošću, svakog dana vozim bicikl do Ade. Krenuo sam da upoznajem sebe iz nekog drugog ugla. Odavno se nisam obratio sebi i svom unutrašnjem, gledao sam samo spolja - poručio je Deki mesecima nakon operacije, kada se već mogao pohvaliti dobrim izgledom pa dodao:

Da bi doveo liniju do savršenstva podvrgao se operaciji želuca Dejan Milićević otkriva čega se sve odrekao

Foto: Printscreen/instagram

 

- Sa pedeset godina počeo sam pravilno da jedem, pažljivo sažvaćem svaki zalogaj pre nego što ga progutam, nema više grickanja u prolazu i “s nogu”. Pokretniji sam, mogu da čučnem, kolena me više ne bole kad sam u kolima duže od jednog sata, nemam glavobolje, smanjila se ukočenost mišića, produžio sam rutu kojom šetam psa... Imam osećaj kao da preživljavam drugu mladost. Poslednji put sam manje od sto kilograma imao na maturi, pre trideset godina.

Operacija želuca Dejana Milićevića uticala je na to da umetnik izgubi više od 50 kilograma, a čini se da se s godinama ta brojka konstantno povećava. Deki danas izgleda odlično, mada i dalje nezadovoljan potpuno rezultatom. Njegovoj promeni, koja se mnogima dopada svedoči njegovo pojavljivanje na MAC festivalu. Isto to mogu posvedočiti i oni koji fotografa viđaju na beogradskim ulicama, kojima obožava da prošeta svog psa. 

Glumac Marko Stojanović iskritikovao današnje pevače "ŠOKANTNO MI JE DA SE TO TAKO RADI"

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading