POTRES U DOMU SUZANE I SAŠE POPOVIĆA Za sve je KRIVA NOVA SNAJKA, evo šta se desilo, hitno se oglasili! (FOTO)
Foto: Printscreen/Foto: ATA Images

Uprkos tome što ne preferira javna pojavljivanja i nastoji da intimu skrije, snaja Suzane Jovanović mesecima od venčanja nastavlja da zanima medije. Izabranica pevačicinog naslednika Danijela skromna je mlada dama, visoko obrazovana, završila je ekonomiju, ali ima i talenat u rukama. Voli šminku, zbog čega se okrenula toj profesiji i izuzetno je hvaljena od strane javnih ličnosti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @tijana_m_mua

Upravo to što je nastavila da se bavi poslom, koji joj nije prvobitna stuka i nikada nije očekivala od svekra i svekrve da joj uz pomoć svojih poznanstava pomognu u građenju karijere diplomranog ekonomiste oduševila je javnost, te Tijanu nema ko ne voli, iako za medije nikada niti jednu jedinu reč nije kazala.

Snaja Suzane Jovanović  posao šminkerke obožava, čemu svedoči činjenica da se odmah po povratku sa medenog meseca ona posvetila klijentkinjama, sa kojima je izgradila poverenje. Među onima koji vole kako ona to radi nalaze se brojne muzičke zvezde, svekrva pod broj jedan. Nije tajna da ćak i kada bude došlo vreme da se posveti ulozi majke Tijana svoje obaveze neće zapostavljati, ali dok ne dođe taj dan posvećena je maksimalno profesionalnoj nadogradnji, ali na prvom mestu svom izabraniku i planiranju porodice u globalu.

Printscreen

 

Nedavno se ona pohvalila kupovinom psa, ženke pomeranca koja će nesumljivo dok beba ne stigne grejati srca zaljubljenog para.

NIJE JOJ SE OSTVARILA POSLEDNJA ŽELJA Branka Veselinović preminula je u 105. godini A PRED SMRT ŽELELA JE SAMO JEDNO

Komentari (0)

Loading