Šokantni detalji konačno izašli u javnost BRAK SAŠE POPOVIĆA NA KLIMAVIM NOGAMA A KRIVAC JE KOLEGINICA
Foto: promo

Brak Saše Popovića i Suzane Jovanović traje više od dve decenije, a nijhovo venčanje devedesetih godina i danas se prepričava. Kao kruna velike ljubavi na svet je došla njihova ćerka Aleksandra, dok je Suzaninog sina iz prvog braka, nekadašnji direktor Granda prihvatio kao svog. Ipak, Saletova ljubavna romansa sa jednom popularnom pevačicom i danas je tema koja se prepliće po medijima iako je ova priča bila aktuelna još pre Suzane.

Suzana Jovanović

Foto: Ataimages

 

Davne 1991. godine, na proslavi 18. rođendana folk dive Cece Ražnatović došlo je do umalo sudbonosnog susreta koji je kasnije punio novinske stupce. Saša Popović na pomenutoj proslavi osvojio je pevačicu, ali to nije bila njegova sadašnja supruga Suzana.

Reč je o popularnoj Zlati Petrović, a njihova ljubav navodno je bila toliko strasna da se spekulisalo kako će direktor "Grand" produkcije odvesti pevačicu pred oltar. Ipak. život je za njih imao druge planove te je umesto venčanja usledio raskid. Ova neslavno završena ljubavna priča u to vreme krunisana je duetom „Horoskop“, a par je čak početkom poslednje decenije prošlog veka pozirao zajedno i za novine.

Šokantni detalji konačno izašli u javnost BRAK SAŠE POPOVIĆA NA KLIMAVIM NOGAMA A KRIVAC JE KOLEGINICA

E stock

 

Da je Suzana ipak njegova sudbinska i prava ljubav svedoči dugogodišnja ljubavna bajka u kojoj godinama uživaju i iz koje imaju ćerku Aleksandru, kao i činjenica da je Suzaninog sina iz prvog braka Danijela, Sale prihvatio kao svog. Supruga svom dragom očito nije zamerila romansu sa koleginicom, a kako je jednom prilikom i sama istakla, ona veruje da je baš Zlata donela sreću njoj i Saši.

HIPNOTISALA JE ČITAV MUŠKI ROD, FILIP ŽIVOJINOVIĆ JE HTEO DA JE ŽENI Odjednom je NESTALA, a evo kako danas izgleda Maja Mandžuka (FOTO)

 

 

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading