"SRAMOTA ME JE, JOŠ JEDNOM SE IZVINJAVAM" Semira su okarakterisali kao SRBOMRSCA, a evo kako on to opravdava
Foto: Printscreen/Printscreen

U međuvremenu Semir se bavio pevanjem, a i nedavno se pisalo o njemu pa je postao jedan od onih kandidata čiji se izlalak na scenu iščekivao sa nestrpljenjem.

-Imao sam mučnine u stomaku. Neki kažu da je to trema, ali izgurao sam nekako – bio je iskren Semir koji u svom nastupu ni jednog trenutka nije pokazivao znake slabosti, zbog čega je zasluženo osvojio svih šest glasova žirija.

Njegovo ime se provlačilo u medijima kako u pozitivnom tako i u negativnom kontekstu, a ne tako davno pisano je i o njegovom navodnom nacionalističkom ispadu koji je učinio tokom davnog učešća u rijalitiju. Semir je pojedine stvari morao i da demantuje.

-Nije nimalo prijatno kada vas neko osuđuje za nešto što niste nikada ni pomislilili, a kamoli izgovorili. Postoji snimak, postoji sve, više mi je preko glave i muka da se nekome pravdam. Ne bih se više vraćao na tu temu, Srbija je moja zemlja, volim svoju zemlju. Ja sam ponosni Bošnjak koji živi u Srbiji. I ima priliku da živi najnormalnije u ovoj državi. Još jednom bih da se izvinim, to je bio konflikt u kome sam ja lično opsovao jednoj učesnici, mene je sramota te situacije… Tad sam bio mlad i to je bilo pre skoro 10 godina. Javno sam se izvinio toj osobi, evo opet ću, i ta osoba je prihvatila moje izvinjenje. Sve je to rešeno i u najboljem redu – objasnio je takmičar.

Printscreen

 

On priznaje da mu uprkos svemu breme slave ipak odgovara.

-Prija meni to iskreno. Da je drugačije ne bih se prijavljivao ni za Zvezde Granda, bavio bih se možda nečim drugim. Ali prija mi slava, ta pažnja i svetlo stejdža – rekao je Semir.

Kandidat je otkrio i svoje ambicije u nastavku takmičenja, ali i one koje očekuje nešto kasnije.

-Nisam razmišljao toliko daleko, ali nadam se najboljem. Što se tiče Zvezda Granda trudim se da u svakom krugu predstavim sebe u najboljem svetlu što se pevačkog kvaliteta tiče. Ako Bog da, bude neke sreće možda za pet godina vidim sebe rame uz rame sa ovim žirijem, da ocenjujemo možda nekog – dodao je Semir.

Podsetimo, on je u javnosti poznao poznat kada je suprugu Sanelu prevario sa koleginicom Gabrijelom Pejčev. Njegova ljubavnica i žena bile su bliske, a Sanela je odlučila da oprosti suprugu preljubu.

OVO JE NOVI MUŽ MILICE MILŠE! Oglasio se Žarko i otkrio sve detalje novog projekta: EVO ŠTA SLEDI NAKON IGRE SUDBINE

 

Komentari (0)

Loading