OVO JE NOVI MUŽ MILICE MILŠE! Oglasio se Žarko i otkrio sve detalje novog projekta: EVO ŠTA SLEDI NAKON IGRE SUDBINE
Printscreen

Željko Mitrović je ranije najavio da će njegova televizija 2023, godine snimiti 50 domaćih filmova, a sa "Zakopanim tajnama" ponovo se pokreće i serijski program. Takođe, Željko Mitrović je istakao i to da je jedan od planova za ovu godinu i to da se dokaže kao pozorišni reditelj u teatru "Odeon", još jednom od novih projekata Pinka.

OVO JE NOVI MUŽ MILICE MILŠE! Oglasio se Žarko i otkrio sve detalje novog projekta: EVO ŠTA SLEDI NAKON IGRE SUDBINE

Foto: Pink

 

-Raduje me to što ću gledaocima ponuditi jednu porodičnu seriju koja će nastati u zaista perfektnim produkcijskim uslovima. Često me pitaju šta je ova serija po žanru, a ja volim da kažem da je to jedna životna priča koja u sebi nosi sve ono što nosi i život. To je i ljubavna drama, melodrama, smeh, suze, intrige. Biće mnogo uzbuđenja i radosti u radu na ovoj seriji. Očekujem veliku gledanost i uspeh serije. Bez sumnje, ovo je najveći projekat koji sam do sada radio- poručuje Žarko Jokanović, otkrivši da će Milica Milša i u novoj seriji igrati glavnu ulogu.


Milica je na svom Instagramu predstavila novog muža. Ivan Ožegović ide u istoriju. Supruga će joj u novoj seriji igrati Danilo Čelebić. On ima 48 godina i završio je Fakultet dramskih umetnosti na Cetinju, u klasi profesora Bora Stjepanovića. Imao je male uloge u serijama "Južni vetar" i "Biser Bojane", a sada ćemo ga vidi prvi put u Srbiji kao glavnog glumca.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading