OVO NISTE ZNALI Džidža progovorila o odnosu sa ocem: EVO ZAŠTO GA ZOVE DRAGAN!
Foto: Alo/ilustracija

Pevačica Aleksandra Stojković Džidža ispričala je urnebesnu priču i otkila kako je došlo do toga da oca, Dragana Stojkovića Bosanca, zove po imenu.

- U Americi smo bili šest nedelja Dragan i ja. Kad smo bili na turneji uvek sam ja otvarala scenu. Uvek sam ga najavljivala kao tatu, a nakon nekoliko puta mi je rekao: "Nemoj više da me tataš". Meni je to bilo smešno, pa sam rekla da je od tog trenutka Dragan. Inače, u Americi je bilo fenomenalno, imali smo svadbu u Njujorku, a sada možda odemo u Australiju - rekla je Džidža, i dodala:

OVO NISTE ZNALI Džidža progovorila o odnosu sa ocem: EVO ZAŠTO GA ZOVE DRAGAN!

Printscreen

 

- Australija je jako lepa, baš joj se radujem. Već sam tamo bila, a Dragan nije, tako da ovog puta ja njega vodim u Australiju.

Nedugo zatim, dotakla se činjenice da srpski muzičari odlaze u Ameriku, pa je i uporedila tamošnju publiku sa našom:

- Oni su gledali klipove gde Draganu stavljaju veliki bakšiš na harmoniku, pa su rekli da je to to. Vrlo je slično tamo i ovde, skoro da je isto, jedino što morate za svakog po nešto da odsvirate, tamo su ljudi sa celog Balkana.

"NAŠA SLIČNOST SA DŽEJEM JE ODRASTANJE NA ULICI" Relja Despotović otkrio kako je došlo do toga da Crni Cerak obradi pesmu Ramadanovskog

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading