"NAŠA SLIČNOST SA DŽEJEM JE ODRASTANJE NA ULICI" Relja Despotović otkrio kako je došlo do toga da Crni Cerak obradi pesmu Ramadanovskog
Pink printskrin

Relja Despotović, poznatiji kao Seksi Crni Cerak, u poslednje vreme izuzetno je popularan među mladom generacijom, a sada je progovorio o tome kako je nastala sveprisutna grupa koju čine on i njegov kolega, reper Armani, ali i pesma "Upalite za mnom sveće", obrada hita čuvenog hita pokojnog Džeja Ramadanovskog:

- Ja sam bio malo skeptičan, uvek ima nešto negativno, ljudi pogrešno shvataju, potrudili smo se da pesma ne bude klasična, nego je ovako baš izašla iz nas. Povezali samo kafanu i rep, zaključili smo da sličnost koju imamo mi i Džej je odrastanje na ulici - priča Seksi za domaće medije.

Pink printskrin

 

Gotovo svaka pesma "Crnog Ceraka" danas broji više od pet miliona pregleda i redovno vlada trendingom, a Relja je ovom prilikom izjavio da on i njegove kolege iz grupe smatraju da pesme koje imaju dva, do tri miliona pregleda, žargonski rečeno "nisu prošle".

- Fora sa našom muzikom je ta što smo mi novi, sveži, ali i zato što mi imamo mnogo onih koji nas ne voli. Kada oni objave pesmu niko neće negativno komentarisati, a kada smo mi u pitanju, odmah bude 500 negativnih komentara u prvih pola sata.

PRIREDILE JOJ IZNENAĐENJE Evo kako je Sara Jo proslavila rođendan, pevačica nije krila sreću (FOTO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading