"TUŽAN SAM, NISAM RAZOČARAN" Aca Lukas ogolio dušu o privatnom životu i kolegama, POMENUO I SUKOB SA MARIJOM ŠERIFOVIĆ
Foto: ATA Images

Kako Aca kaže, mlade kolege koje žele brzo doći do uspeha greše ako misle da će ih proslaviti dueti sa već izgrađenim i popularnim pevačima.

- Ja smatram da su dueti neke usputne stvari, malo manje afirmisani pevači misle da će napraviti karijeru ako napreve duet sa nekim popularnim pevačem. Niko nije napravio karijeru sa prvom duetskom pesmom. Ta duetska pesma ne donosi nikakve poene, to je ono što ostane i što je lepo, ali čovek mora sam da napravi svoju karijeru. Imam toliko dueta, ali "Niko kao ti", sa Cecom pesme, "Šizofrenija" sa Anom Nikolić, pa sa Mirom Škorić prvi duet, Džej... Sjajna je pesma i ovaj trio, Mile Kitić, Saša Matić i ja. Meni je ta pesma fenomenalna. Snimio sam pesmu sa Severinom, ali otom-potom - rekao je Lukas, pa progovorio o filmu o njegovom životu koji se uveliko najavljuje:

- Ja sam mišljenja da je moj život interesantan, ali to ne treba da bude biografija Ace Lukasa, nego ovako film. Kod mene je bilo stvarno svakakvih stvari. To je avanturističko-akcioni triler, sa primesama komedije, a sve zajedno ispadne crtani film. Nema horora. Svi su odlični, zajedno su pristupili tome. Ja sam najgori, treba da snimim te neke pesme da otpevam, ali biće sve to u redu. Biće jako interesantno i intrigantno. Premijera će biti jedinstvena. Biće film, pa koncert. Na moj rođendan, 34., samo slavim 34. rođendan, tu sam stao. Jedva čekam. Stalno gledam kadrove, izgleda fenomenalno. Sve te neke anegdote, ima tona tih komičnih stvari, a moja prednost je što ja umem da se šalim na svoj način. Ja sam čovek koji je opisao prvi poljubac kakav je bio. Kad se setim kad sam se prvi put poljubio sa devojkom, imao sam 16 godina... Meni je tad najveća ljubav bila lopta, danas je drugo vreme. Nisam pristalica da te ljubavne stvari krenu rano, šta znaju ljudi sa 14 godina? To će se preneti na platno, autentično. Jako kasno sam počeo da se zabavljam, i tako će biti preneto. Mislim jako kasno je za ovo doba - poručio je pevač, pa je potom pričao i o svojim emocijama, o kojima ne govori često.

Dejan Briza

 

- Pa, ne znam... Šta god da me pitaš, ja ću da kažem jeste. Emotivan, strpljiv, loš, zlopamtilo, dobar... Čovek mora da bude sve, ne može da bude isti. Kad mi neko stane na žulj, onda sam najgori na svetu. Ne diram nikoga prvi. Najbolje se braniš kada si ispravan. Nikada se ne kajem, znam da se izvinim, ali se trudim da budem ispravan, da se ne bih izvinjavao. Uvek se izvinim kad pogrešim. Meni se retko izvinjavaju, stvarno retko, ali to je njihov problem. Ja se retko kad i svađam, ali se i retko mirim - priča on i ističe da je istina da je tužan.

- Jesam tužan, nisam razočaran. Ja imam mnogo prijatelja, ali nisam nikome u okruženju dao toliko sebe, da može da uradi nešto da me povredi. Svi mi imamo granicu. Sve ima rok trajanja - istakao je Aca u emisiji "Premijera - vikend specijal".

Neretko se u javnosti pojavljuju informacije da je u sukobu sa kolegama. Trenutno mediji prenose da je njegovo prijateljstvo sa Marijom Šerifović prekinuto svađom, a sada je to i objasnio:

- Znam na koga misliš. To nije svađa. Prosto, imaš nekoga ko ti je drag, ko je dobra duša, ali ima pogan jezik. Ja mogu sto puta da uđem u sukob sa takvom osobom, takvu osobu prihvatiš takvu.

SLAVLJE U DOMU POPULARNOG GLUMCA Zaljubio se u lepoticu iz Španije, imali su bajkovito venčanje, A SADA SU OTKRILI DA JE ONA TRUDNA

 

Komentari (0)

Loading