OSVETNICA Ana Nikolić bez dlake na jeziku o životu s bivšim suprugom " Rasta je krimos koji mi je kidnapovao kuče!"
Miloš Nadaždin, Promo

Pop zvezda Ana Nikolić je posle duže medijske pauze ponovo aktivna. Iako jer na brak s reperom Stefanom Đurićem Rastom, sa kojim ima ćerku Taru, stavila tačku pre pet godina, njihov emotivni odnos, kao i brojni skandali koji su se dešavali među njima, još uvek intrigira publiku i predstavnike sedme sile.

Najpoznatija je ona situacija u kojoj je Nikolićeva ključevima izgrebala auto svog tadašnjeg supruga ispisavši čuvenu rečenicu „Ja sam, pi*ko, Ana”.

Pop zvezda se osvrnula na činjenicu da tada nije intervenisala policija, da ona zbog toga nije bila kažnjena, ali je detaljno objasnila kako je do ovog njenog ponašanja došlo.

OSVETNICA Ana Nikolić bez dlake na jeziku o životu s bivšim suprugom

Hype TV

 

- Rasta je glumio kriminalca iz nekih filmova, kao što je recimo „Kum“ ili „Skarfejs“, ili ne znam kog filma, a šta je ono što oni prvo rade? Oni uzimaju ono do čega ti je najviše stalo, a to su deca, kućni ljubimci - počinje Ana, i dodaje:

- Nisam ja iz obesti otišla da mu se potpisujem na kola, nisam ni planirala, jer da jesam, ponela bih makaze, a ne bih se ključevima potpisivala sat vremena, jer to traje. Mesec dana ja nisam videla čoveka i nisam znala gde je, a on je u 10 ujutru doleteo u kuću i oteo mi kuče. Mesec dana sam sanjala psa, plakala, a to je bila moja kazna njemu.

OSVETNICA Ana Nikolić bez dlake na jeziku o životu s bivšim suprugom

Printscreen

 

Nikolićeva je u svom stilu objasnila da je automobil bio bračna tekovina i zajednička imovina, te da organi reda s njenim ponašanjem nisu imali ništa, pa nije kažnjena za počinjeno delo.

- Policija me nije kaznila, jer kakve veze policija ima s tim i s našim odnosom u braku. Mi smo tada bili u braku i to je bio i moj auto, a ja po mom autu mogu da škrabam koliko hoću - rekla je Ana, i objasnila zašto se Rasta njoj nije svetio na isti način.

- Moj auto je recimo bio tu, ali on se na moj nije potpisao jer zna da mene materijalno ne zanima, ali da me kuče jako interesuje i zanima - ispričala je Ana u emisiji „Male stvari“ autorke Snežane Dakić na Hype televiziji.

Ana je ipak naglasila, uprkos tome što joj je brak jako kratko, za Rastu je bila udata iz čiste ljubavi i iskrenih emocija.

Mirković Anu izbacio iz kola u pokretu

Ana Nikolić je za 7. oktobar u saradnji sa Sašom Mirkovićem zakazala koncert u Štark areni. Ona se prisetila i njihove prve saradnje koja je trajala nekoliko minuta i završila se neslavno.

- Sašu Mirkovića poznajem 20 godina, a prva saradnja nam je trajala 15 minuta, tako što sam ja na auto-putu skoro izašla iz kola u pokretu. Nisam tada bila zrela i spremna za rad, a sada smo se dogovorili za dva minuta, jer ja te krucijalne i bitne stvari kao što su kupovina stana ili zakazivanje koncerta tako radim - ispričala je Ana.

"TUŽAN SAM, NISAM RAZOČARAN" Aca Lukas ogolio dušu o privatnom životu i kolegama, POMENUO I SUKOB SA MARIJOM ŠERIFOVIĆ

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading