ALO PAPARAZZO! Nikolićeva se ludo provodila s voditeljkom, pa je OVAKO uposlila ispred kluba (FOTO)
Foto: Alo/E-stock/Časlav Vukojičić

Ana Nikolić i Ivana Šopić postale su nerazdvojne prijateljice koje koriste sve slobodno vreme da budu zajedno, a ovoga puta naš paparaco ih je uslikao pred odlazak u jedan prestonički klub.

Skockane od glave do pete i vidno raspoložene, privukle su veliku pažnju svojim dolaskom, zbog čega su poželele da se osame i smestile se u odvojen separe daleko od znatiželjnih pogleda.

Sudeći po fotografijama našeg paparaca, njihovo ćaskanje bilo je vrlo interesantno i pikantno, pa Nikolićeva nije prestajala da pravi face iznenađenja, što je Šopićevu izuzetno zabavljalo.

ALO PAPARAZZO! Nikolićeva se ludo provodila s voditeljkom, pa je OVAKO uposlila ispred kluba (FOTO)

E-stock/Časlav Vukojičić

 

Izvor koji se zatekao na licu mesta otkrio nam je da su se pevačica i voditeljka u klubu zadržale nešto manje od dva sata, ali da su ga prijatno iznenadile spontanim ponašanjem i raspoloženjem. 

- Njih dve su posle pola sata ćaskanja ustale da igraju i nisu stale punih sat vremena. Glasno su se smejale, nazdravljale i prijatno se javile svakome ko bi im mahnuo. Oduševile su me skromnošću i spontanošću, a osim toga, ostavile su bakšiš konobaru - rekao je izvor, i otkrio da su drugarice promenile lokaciju čim je klub postao krcat. 

- Baš kada je žurka počela, njih dve su izašle iz kluba. Verovatno im je smetalo što ni igla ne može da stane, pa su otišle na drugo mesto kako bi nastavile sa provodom. Svakako je sjajno što je jedna takva zvezda kao što je Ana pokazala da je i te kako prizemna i normalna - završio je izvor za Alo!

ALO PAPARAZZO! Nikolićeva se ludo provodila s voditeljkom, pa je OVAKO uposlila ispred kluba (FOTO)

E-stock/Časlav Vukojičić

 

Malo nakon što su napustile klub, uspeli smo da ih uslikamo ispred pevačicinih kola. Da je dobro imati dodatni par ruku i u noćnom provodu, pokazala je Nikolićeva koja je drugaricu iskoristila da je fotka za društvene mreže.

Šopićeva se rado prihvatila uloge pevačicinog privatnog fotografa, pa ju je uslikala više desetina puta kako ništa ne bi prepustila slučaju.

Kada su završile s poziranjem, sele su u kola i odvezle se u nepoznatom pravcu, a mi ne sumnjamo da su i tamo privukle veliku pažnju i „opalile“ niz fotografija u skladu sa stihovima Anine pesme „Đavo je noćas opet u gradu“.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading