"POKUŠALI SU DA ME UDAVE U BAZENU" Takmičarka "Pinkovih zvezdica" koja je osvojila srce čitavog regiona prošla kroz HOROR, zanemećete kada čujete šta su joj sve radili!
Foto: Alo/Printscreen

Učesnica takmičenja "Pinkovih zvezdica" i učesnica dečije "Evrovizije" 2017. godine, pevačica Lena Stamenković, otkrila je da je i sama prošla kroz pakao vršnjačkog nasilja.

Kako je otkrila u jednoj emisiji, najteže joj je pala situacija kada su, prema njenim navodima, vršnjaci pokušali da je udave u bazenu.

- Prozivke, ogovaranja, čak i gađanje kamenjem mnogo male stvari u odnosu na ono što se izdešavalo. Tada ti nekako proradi neki kliker u mozgu da moraš da preživiš i ovo - rekla je Lena.

Printscreen

 

- Imala sam jednu situaciju za koju malo ko zna, mene su pokušali da udave u bazenu i to je "normalno". Deca, ne znam šta je u pitanju, ja to ne uzimam za zlo, to su deca. I bez obzira na sve mozak ti tada radi jako brzo - otkrila je Lena.

Mlada pevačica koja je pre nekoliko godina oborila sa nogu žiri popularnog muzičkog takmičenja i celu Srbiju istakla je i da je svu bol kroz koju je prošla prenela na papir i predočila kroz harmoniju i muzku.

Ona je istakla i da je zbog svega što je proživela postala introvertna, što joj je samo pomoglo u njenom muzičkom stvaralaštvu.

Lena je danas izrasla u prelepu mladu devojku, kojoj se svi dive što je ostala harizmatična i iskrena kao i ranije.

BILA JE OMILJENA GLUMICA, A ONDA SE ODJEDNOM ZAMONAŠILA I NESTALA Pričalo se da živi u BEDI bez osnovnih stvari, a evo kako danas izgleda Edita Majić! (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading