Đorđe
Foto: Printscreen/Printscreen

Đorđe David već godinama se nalazi u takmičenju Zvezde Granda kao jedan od članova žirija i bori se za kandidate, za koje misli da je spreman da napravi zvezde, radi sa njima i prolazi teške, ali i lepe momente.

KANDIDATI ZVEZDA GRANDA BOLESNI Đorđe David priznao :

Printscreen

 

Ovih dana vredno radi sa svojim timom na pripremama za snimanja novih emisija, međutim nekoliko njih se razbolelo tokom boravka u Beogradu, zbog čega je roker odložio sve druge obaveze kako bi im pomogao da što pre ozdrave.

Roker je na svom instagram profilu u vidu storija objavio video gde govori o tome kako je trenutno u ulozi medicinske sestre:

- Šta ću kad sam emotivan. Upravo se vraćam iz hotela gde su smeštena deca, moji kandidati koji su došli na probu, ima i bolesnih, pa smo kupovali lekove, nosili lekove, išli po lekarima, bavili se pregledima…Nema, ko me terao, jel da. Mentorstvo je ozbiljan posao, mora da se ozdravi da bi moglo da se radi kako treba - objasnio je on.

ŠTA SE DESILO SA KIM KARDAŠIJAN. PORED ONAKVIH OBLINA SADA JE SVE SITNIJA I SITNIJA, ONO PO ČEMU JE BILA PREPOZNATLJIVA VIŠE SE NE PRIMETI (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Nina

02.02.2023 16:16

Novinari nije Djordjeta nego Djordja. Ponovo u osnovnu