Đorđe
Foto: Printscreen/Printscreen

Đorđe priznaje da mu se prethodne godine desilo previše loših stvari, kako u poslovnom, tako i u privatnom životu.

- I u profesionalnom, i u porodičnom smislu, jednostavno, stvari se nisu odvijale kako treba. Stalno sam nailazio na rampe i stepenice ispred sebe. Taman kad pomislim da sam došao do čistine, pojave se novi problemi. Uzeo sam stvari u svoje ruke i tek u decembru ugledao Sunce iza oblaka. Imali smo divne koncerte sa Ivanom Peters, tako da smo dobro smo započeli ovu godinu. Sada stvari idu u pravom smeru. Uradio sam novi spot i obradovao publiku - kaže pevač, pa otkriva da dugo nije imao gori period u životu:

Printscreen Zvezde Granda

 

- Kada povučem crtu svih dobrih i loših stvari, novonastalih privatnih problema, ali i finansija, u 2022. sam bio u ozbiljnom minusu. Neračunajući koronu, ovo je prva godina u proteklih 12-13 koju mogu da nazovem neuspešnom, ali to je život. To se svim pevačima dešava u karijeri. Izgovoreno je mnogo reči koje nisu trebale da budu izgovorene i koje su pogrešno protumačene.

Printscreen

 

Pevač priznaje da je ishitrenim reakcijama sam prouzrokovao većinu loših dešavanja. Iako je publika u muzičkom takmičenju “Zvezde Granda” navikla da Đorđe nema dlake na jeziku, roker se ipak ponekad pokaje zbog grubih reči.

- Kajem se kada izgovorene reči budu metak za mene. Kada su kandidati u pitanju, sve što im kažemo je za njihovo dobro, da bismo im otvorili oči. Istina je da smo netolerantni prema kvalitetnim takmičarima jer smo brutalno iskreni i surovi, ali smo takvi jer oni treba da naslede sve nas i budu dostojni naslednici jedne Marije Šerifović, Ivane Peters, Cece... Zato kada su dobri, mi to ne pričamo već, kao pravi prijatelji, ukazujemo na greške i kritikujemo loše stvari.

Iako je u novoj godini uspeo da savlada sve probleme i ostavi ih iza sebe, David nema nikakva očekivanja u 2023. godini.

- Nikada se ne bavim očekivanjima već se ozbiljno posvećujem poslu. Samo mi je nelogično da kada uložiš toliko energije, emocija, a na kraju krajeva i finansija, da nemaš odgovarajuće povratne informacije.

PORODIĆE SE U ŠVAJCARSKOJ Otkriveni novi detalji trudnoće Soraje Vučelić, ušla je u deveti mesec, A ZAHTEVALA JE SAMO OVO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading