ŠTA SE DESILO SA KIM KARDAŠIJAN. PORED ONAKVIH OBLINA SADA JE SVE SITNIJA I SITNIJA, ONO PO ČEMU JE BILA PREPOZNATLJIVA VIŠE SE NE PRIMETI (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

Kim Kardašijan sudjelovala je na konferenciji u Majmiju, a najveća je pažnja bila usmerena na njen fizički izgled.

Posljednjih nekoliko meseci, o porodici Kardashijn piše se mnogo drugačije nego što se pisalo nekada. Pogotovo kada je njihov fizički izgled u pitanju.

Naime, njihove prepoznatljive obline kao da su nestale, pogotovo dobro poznate stražnjice koje su bile njihov zaštitni znak. Kako je vreme prolazilo, postalo je sve više jasno da su se okrenule "prirodnijem" izgledu, iako su se kroz godine toliko doradile da neke ne bismo ni povezali s izgledom od ranije.

Vidno je izgledala drugačije nego ranije, iako je verovatno mislila da se promene neće toliko lako uočiti jer ih je, veoma pametno, radila postepeno. 

Naime, drastična promena postala je sve očitija kada se rijaliti zvezda pripremala za ovogodišnju Met Galu. Tada se morala uvući u legendarnu haljinu Marlin Monro za koju je trebala smršati sedam kilograma, a čini se da na tome nije stala.

Celi proces njene transformacije započeo je još za vreme razvoda od repera Kania Vesta. Tada je redovno krenula trenirati u svojoj privatnoj kućnoj teretani. Osim dobijenih mišića, obline su nestale, a počelo se šuškati da je izvadila implantate koje nikada nije htela ni priznati da ima, a ponajviše u zadnjici.

Svi znamo da je Kim najveća trendseterka, a iako je u počecima karijere postavila trend figure peščanog sata i "što veće, to bolje", danas je svoje mišljenje u potpunosti promijenila. Izgleda da je počela ceniti prirodan izgled tela, a jake neprirodne obline odlaze u istoriju, barem u njenom slučaju.

PUSTILI MU ŠAKIRINU OSVETNIČKU PESMU Isplivao snimak, evo kako je Pike reagovao kada je čuo bivšu ženu (VIDEO)

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading